Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: «Επειδή εσύ δεν έθεσες σωστά τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει»

«Θεωρώ ότι αυτός ο όρος “τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα” είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για τον Πύρρο Δήμα και τον χαρακτηρισμό «πρωινάδικα» απάντησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Συγκεκριμένα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέφερε στο “The 2night Show”: «Είπαν στα πρωινάδικα ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με το γάμο και όλα αυτά… Τα πρωινάδικα το είπαν».

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε από την πλευρά του: «Τα πρωινάδικα ποια είναι, που αναφέρθηκε ο Πύρρος Δήμας; Θυμήστε μου με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις ευρωεκλογές… Η ουσία είναι ότι επειδή έρχονται ευρωεκλογές, θέλει να κάνει κάποιες εμφανίσεις ο άνθρωπος».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε από την πλευρά της: «Παρόλο που δεν νιώθω ότι εννοούσε εμάς, γιατί εμείς είμαστε πάντα φειδωλοί και προσεκτικοί στον σχολιασμό. Θεωρώ ότι αυτός ο όρος “τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα”, και το έχω ξαναπεί, είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών.

Όταν δεν σου αρέσει ο σχολιασμός, επειδή εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά σου ή τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει. Αυτό που είχε πει ο Πύρρος Δήμας το επανέλαβε με άλλο τρόπο. Είπε ότι “η σύντροφός μου αρχικά δεν έγινε αποδεκτή από τα παιδιά μου”».

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Όπως και να ‘χει, εμείς τον εκτιμούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» για την πρεμιέρα του «TV Queen» και τα αρνητικά σχόλια, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων...

ΕΛΛΑΔΑ

Την αντίθεσή της στη θεσμοθέτηση των BONUS στο Δημόσιο, εκφράζει η ΑΔΕΔΥ και παράλληλα υπενθυμίζει τις αυριανές συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, καλώντας σε...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το έγγραφο IEEP καθιστά σαφές ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές μειώνουν ήδη την παραγωγή ελιών, πατάτας και...