Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα «Ταρώ του Σαββατοκύριακου» προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ζώδια: Όλοι μας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο, για να χαλαρώσουμε, να ανανεωθούμε, να βρεθούμε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από την προκλητική καθημερινότητα που μας πιέζει και μας προκαλεί άγχος.

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, σύμφωνα με τις προβλέψεις Ταρώ αρκετοί είναι αυτοί που θα μετακινηθούν, θα κάνουν ένα ταξιδάκι και θα αλλάξουν έστω και για λίγο παραστάσεις.

Πολλοί θα καταφέρουν να δουν με έναν τρόπο πιο ανάλαφρο και αισιόδοξο τα φλέγοντα ζητήματα της ζωής τους και θα επαναπροσδιορίσουν στόχους και προσδοκίες.

Διάβασε το ζώδιό σου & μάθε όλες τις εξελίξεις του Σαββατοκύριακου:

Ζώδια: ΚΡΙΟΣ:

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένο μου Κριαράκι θα προσπαθήσεις να τιθασεύσεις την παρορμητικότητά σου και θα βάλεις νερό στο κρασί σου προκειμένου να ηρεμήσεις και εσύ, αλλά να έλξεις πιο θετικές και αρμονικές συνθήκες στη ζωή σου!

Το ζητούμενό σου είναι να βρεις τον τρόπο που θα κάνεις τη ζωή σου πιο ήρεμη, πιο σταθερή και πιο γλυκιά. Την Κυριακή το συναίσθημα ξεχειλίζει, ωστόσο προσπάθησε να μην αφήσεις την υπερβολή να σε παρασύρει σε λανθασμένες κινήσεις. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι δεδομένα για αυτή την ημέρα, προσπάθησε όμως να μην δραματοποιείς τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Σε κλίμα σκεπτικισμού ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα αγαπημένο μου Ταυράκι. Μετά από μία εξαντλητική εβδομάδα, έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου, να βυθιστείς στις σκέψεις σου, να καταλάβεις τι θέλεις, πώς αισθάνεσαι και να προγραμματίσεις τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου.

Αυτή η εσωστρέφεια του Σαββάτου, θα «πάει περίπατο» την Κυριακή, πολύ απλά γιατί θα δεχθείς προτάσεις, προκλήσεις και επικοινωνίες που θα σε παρασύρουν να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Η Κυριακή είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις να λάμψεις και πάλι από κέφι και αισιοδοξία.

Ζώδια: ΔΙΔΥΜΟΙ:

Πολλές αλλαγές γίνονται αυτό το σαββατοκύριακο στη ζωή σου, οι οποίες είναι μοιραίες και δεν τις έχεις επιδιώξει, απλά τυχαίνουν … Είναι σαν ο τροχός της τύχης να αρχίζει και πάλι να παίρνει τις στροφές του και να γυρίζει σε ταχύτατους ρυθμούς.

Από τη μία μπορεί να σε συναρπάζει το γεγονός ότι εντελώς ξαφνικά κάποια πράγματα γύρω σου εξελίσσονται γρήγορα, γιατί ανέκαθεν λάτρευες τις νέες εμπειρίες, από την άλλη όμως την Κυριακή θα έχεις την ανάγκη να σκεφτείς και να βάλεις σε μία σειρά και πάλι τη ζωή σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μπορεί η κατάσταση που βιώνεις να μην είναι ιδανική, τα πράγματα γύρω σου να μην είναι ακριβώς όπως θα θελες – όπως τα υπολόγιζες, όμως αγαπημένο μου Καρκινάκι, αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματά σου!

Συνειδητοποιείς τα λάθη σου και κάνεις τα πάντα για να τα διορθώσεις, ενώ κάποια εμπόδια θα ξεπεραστούν αυτό το Σάββατο. Την Κυριακή βάζεις τελεία και παύλα σε κάθε τι που σε φθείρει, ή σε κάθε κατάσταση που είναι αδιέξοδη και γυρνάς μία νέα σελίδα στη ζωή σου

Ζώδια: ΛΕΩΝ:

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους έχεις κάνει λάθη, τα οποία οφείλονταν στην υπερβολή σου αλλά και στον χειμαρρώδη τρόπο με τον οποίο βίωνες τα συναισθήματά σου. Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν καλείσαι να πληρώσεις τα σπασμένα και να αναγνωρίσεις πρώτα από όλα στον εαυτό σου και μετά στους γύρω σου, που έφταιξες και τι δεν έκανες σωστά.

Μπορεί για την ώρα να αισθάνεσαι ότι όλα είναι μετέωρα γύρω σου και ότι είναι σαν να βαδίζεις σε τεντωμένο σκοινί, όμως σε πληροφορώ ότι η Κυριακή είναι βέβαιο πως θα είναι αρκετά πιο ευχάριστη και ενθουσιώδη μέρα. Προσοχή μονάχα στην επιπολαιότητα και την βιασύνη…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Βάλε τέλος λοιπόν, είναι το μότο αυτού του σαββατοκύριακου για το δικό σου ζώδιο αγαπημένε μου Παρθένε. Αυτές τις μέρες είσαι σε ετοιμότητα να κλείσεις επιτέλους έναν κύκλο, ο οποίος είναι φανερό ότι μέχρι σήμερα δεν σε οδηγούσε πουθενά.

Ξέρεις πλέον καλά τι αξίζεις, τι πρέπει να έχεις δίπλα σου αλλά και τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Έτσι λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο, κλείνει ένα κεφάλαιο το οποίο είχε κουράσει και ανοίγει ένα νέο, πολλά υποσχόμενο

Ζώδια: ΖΥΓΟΣ:

Η εσωτερική σου φωνή θα σου «ψιθυρίσει» αυτό το Σαββατοκύριακο κάποια λόγια, θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα και δεν θα σε διαψεύσει.

Η στάση σου απέναντι σε ένα ζήτημα ή σε έναν άνθρωπο που σε έχει γεμίσει με αμφιβολία το τελευταίο διάστημα, πλέον θα αλλάξει και από αυτό το Σαββατοκύριακο θα δεις κάποια πράγματα με πιο μαζεμένο, συγκρατημένο τρόπο. Πράγματι αυτό είναι κάτι που το είχες ανάγκη, γιατί φίλε μου Ζυγέ το τελευταίο διάστημα σε είχαν «φάει» οι ευαισθησίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Δυναμικά ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σου φίλε μου Σκορπιέ! Το Σάββατο θα κυριαρχήσει το πάθος, ο ερωτισμός και η απόλαυση στην καθημερινότητά σου. Πρόσεξε μονάχα τις υπερβολές αλλά και τον απόλυτο τρόπο που θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις. Την Κυριακή μία ερωτική σου υπόθεση θα έχει μία πολύ ευχάριστη τροπή και τα αισθηματικά σου θα μπουν σε μία πολύ καλύτερη πορεία.

Ζώδια: ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ένα ξαφνικό νέο, μία απρόσμενη είδηση ή μία ανατροπή ή και αναβολή θα σε ταράξουν αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Τοξότη . Ναι μεν μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου, όμως μετά την επόμενη ημέρα θα σου έχει περάσει ο φόβος, ο αναβρασμός και όλη αυτή η υπερβολή με την οποία βιώνεις κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται. Η Κυριακή είναι μία μέρα που θα δεχθείς επιβεβαίωση και ηθική ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ένα κοινωνικό σαββατοκύριακο σε περιμένει αγαπημένε μου Αιγόκερε, αφού μετά τα ευτράπελα που πέρασες μέσα στην εβδομάδα, έχεις περισσότερο την ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους και να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, ευνοείσαι σε νέα ξεκινήματα, ενώ παράλληλα η συμπαράσταση και η προσοχή που θα δεχθείς από τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Ζώδια: ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο γλυκέ μου Υδροχόε. Μία σχέση ή γνωριμία που υπάρχει ήδη στη ζωή σου, σε βάζει σε διλήμματα και σε μπλοκάρει συναισθηματικά.

Δεν ξέρεις τι να κάνεις και πώς να χειριστείς την κατάσταση, ενώ σε πιάνει η θλίψη, η νοσταλγία και ο υπερβολικός συναισθηματισμός. Μην αφήσεις λοιπόν αυτό το σαββατοκύριακο να χαλάσει, απλά και μόνο επειδή θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου. Τα ασήμαντα θα σου φαίνονται σημαντικά αυτές τις μέρες…

ΙΧΘΕΙΣ:

Μία ημέρα γεμάτη από επικοινωνίες, συναντήσεις, γέλιο χαρά και αισιοδοξία θα είναι το Σάββατο για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Ιχθύ, που θα σου προσφέρει στιγμές ανανέωσης που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το στρες των περασμένων ημερών.

Το σημαντικό όμως είναι ότι θα υπάρξει μία εξέλιξη, που θα σου δώσει την ελπίδα ότι σύντομα θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου, προς το καλύτερο. Όσο για την Κυριακή, μία μικρή απόδραση, ένα ταξιδάκι και μία πολύ όμορφη συνάντηση, θα δώσει άλλο νόημα στην ημέρα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» για την πρεμιέρα του «TV Queen» και τα αρνητικά σχόλια, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το έγγραφο IEEP καθιστά σαφές ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές μειώνουν ήδη την παραγωγή ελιών, πατάτας και...