Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δημήτρης Πανόπουλος σε Ναταλία Γερμανού: “Τα μαλλιά μου άσπρισαν μόνο από την πλευρά που είσαι εσύ”

Οι σχέσεις που διατηρούν ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Ναταλία Γερμανού έχουν συζητηθεί ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα, μετά και κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του δημοσιογράφου, ο οποίος είχε μιλήσει για την απογοήτευση της παρουσιάστριας σχετικά με τις τηλεοπτικές του επιδόσεις στην εκπομπή τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας τους.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, μάλιστα, στο «Γεια Σου», ο Δημήτρης Πανόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Καλύτερα δε Γίνεται» μετά το καλοκαίρι, τονίζοντας πως θα προηγηθούν συζητήσεις με το κανάλι.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε μεταξύ άλλων: «Ασπρίσανε τα μαλλιάκια του εκεί που ήταν. Σε μία σεζόν ασπρίσανε τα μαλλιά του; Έλα, Παναγία μου!». Η συγκεκριμένη ατάκα φαίνεται πως έκανε αίσθηση στη Ναταλία Γερμανού, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο μέσα από το «Καλύτερα δε Γίνεται» της Κυριακής (24/3).

«Είσαι λίγο Έλβις με αυτό το μαλλί, Δημήτρη. Αχ, είπε τρομερή ατάκα η φίλη μου, η Μπακοδήμου, χθες, που έπαιξαν πλάνα από τη συνέντευξή σου και λέει: το παλικάρι «άσπρισε» σε μια σεζόν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Και ξέρεις ε; Άσπρισα μόνο από αυτή την πλευρά, που είσαι εσύ. Από την άλλη είναι μαύρο», απάντησε ο Δημήτρης Πανόπουλος, με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να συμπληρώνει: «Κι εμένα η άσπρη μου είναι από τη δική σου μεριά».

«Από δω άσπρισες; Θα αλλάξω θέση! Παιδιά, τι να κάνω; Γιατί ασπρίζετε όλοι από εδώ; Τι σας έχω κάμει;», αναρωτήθηκε χαριτολογώντας η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» για την πρεμιέρα του «TV Queen» και τα αρνητικά σχόλια, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το έγγραφο IEEP καθιστά σαφές ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές μειώνουν ήδη την παραγωγή ελιών, πατάτας και...