Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα ζώδια της εβδομάδας (24/03-30/03): Σχέσεις συνεχίζονται, άλλες τελειώνουν

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Να σκέφτεστε πολύ καλά πριν πάρετε αποφάσεις. Να αναλάβετε πρωτοβουλίες αλλά με σύνεση, κατανέμοντας τις προτεραιότητές σας, όπως πρέπει. Να αποφύγετε να προσπαθήσετε να επιβάλετε το εγώ σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αν δεν θέλετε να έχετε παρεξηγήσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είστε σε θέση να αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία έχει συγκεκριμένες και δύσκολες απαιτήσεις. Θα καταφέρετε να καταξιωθείτε, παρόλο που δεν θα είναι εύκολο ούτε χωρίς κόπο και ανώδυνα. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Στην προσπάθειά σας να επιβάλετε το εγώ σας στη σχέση και στον σύντροφό σας, μπορεί να έρθετε σε ρήξη. Ιδιαίτερα αν ο σύντροφός σας είναι επίσης παρορμητικός και θέλει και εκείνος να επιβάλλει το δικό του εγώ. Μια νέα γνωριμία έρχεται να ενθουσιάσει τους ελεύθερους.

 ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καλές και τυχερές γνωριμίες, ανάπτυξη, απολαύσεις, καλοπέραση, θα είναι το μότο σας αυτό το διάστημα. Είναι η πιο ιδανική περίοδος για να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντες και τις γνώσεις σας και φυσικά, να ψυχαγωγηθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά και να έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, που θα σας ανοίξουν πολύ ενδιαφέροντες ορίζοντες αλλά και θα βοηθήσουν να αποκτήσετε έναν ικανοποιητικό τραπεζικό λογαριασμό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο και σοβαρότερο δεσμό ζωής. Οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα ερωτευθείτε, θα κάνετε σεξ, θα απολαύσετε την καλή ζωή και την καλή παρέα του αντίθετου φύλου.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα θα ξεκουραστείτε, θα χαλαρώσετε καθώς θα επιδιώξετε να μείνετε στο σπίτι, στο οικείο περιβάλλον, εκεί που νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Η συναισθηματική σας ζωή σάς καλύπτει απόλυτα και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ζητήσετε απ’ τη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν η δημιουργική φαντασία, αλλά και η αφοσίωση που θα δείξετε στις επιδιώξεις της συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει. Οσοι αναζητάτε εργασία, αυτή είναι καλή περίοδος για να κατασταλάξετε. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το πλανητικό σκηνικό καλύπτει απόλυτα η συναισθηματική σας ζωή. Αισθάνεστε πλήρεις και ικανοποιημένοι από τις σταθερές σας σχέσεις. Οσο για τους ελεύθερους, αυτοί μπορούν άνετα να αναζητήσουν το ιδανικό τους ταίρι. Οι φιλίες που δημιουργούνται αυτή την περίοδο, βασίζονται στην αγάπη και την τιμιότητα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εχετε βαλθεί αυτό το διάστημα να εξολοθρεύσετε όλα τα κακά του κόσμου, από τον κόσμο σας. Θα ξεσκεπάσετε παράνομες δραστηριότητες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σας χώρο. Κι όλα αυτά, επειδή επιλέξατε να κάνετε επανεκκίνηση στη ζωή σας, πιο καθαρή και πιο διαφανή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα κατανείμετε τις δραστηριότητές σας έτσι, ώστε να γίνεται πιο εποικοδομητικά η δουλειά σας. Ωστόσο, να σκέφτεστε αρκετά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε αφορά στη δουλειά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η εγωιστική σας διάθεση να επιβάλλετε το δικό σας στη σχέση, θα σας φέρει σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Και αν η σχέση δεν έχει γερά θεμέλια, μπορεί και να λήξει οριστικά. Νέες γνωριμίες έρχονται να σας ενθουσιάσουν και να κάνουν τη ζωή σας πιο συναρπαστική.

 ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Πολύ καλές κοινωνικές επαφές θα κάνετε αυτό το διάστημα, που θα σας επιτρέψουν να «τρέξετε» τα σχέδιά σας με τον καλύτερο και ικανοποιητικότερο τρόπο. Κοινωνικές επιτυχίες, αλλά και αναγνώριση και καταξίωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είστε καλλιτέχνες, θα ευνοηθείτε αυτή την περίοδο που είστε περισσότερο δημιουργικοί από ποτέ. Τα σχέδιά σας προωθούνται από άτομα κύρους, που επικροτούν και επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εντονες ερωτικές στιγμές και ένας μεγάλος έρωτας, που έρχεται να καθορίσει το αισθηματικό σας μέλλον. Θα εξομολογηθείτε τον έρωτά σας, θα αλλάξετε την εμφάνισή σας και θα διασκεδάσετε με φίλους. Οι σταθερές σχέσεις είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα τους.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ορθή κρίση, δημιουργική φαντασία, και πολλές ευκαιρίες, θα κάνουν την εβδομάδα σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Αρκεί να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα και να μην γκρινιάζετε με το παραμικρό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν αποφασίσετε να αφήσετε τους εγωισμούς και ζητήσετε βοήθεια από άτομα που είναι πιο έμπειρα από εσάς, η δουλειά σας θα γίνει γρήγορα και εύκολα και θα έχετε και καλά έσοδα. Αν κρατήσετε τον εγωισμό σας, το κρίμα στον λαιμό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα είστε σε θέση να ξέρετε εκ των προτέρων τι μέρος του λόγου είναι ο καθένας που σας πλησιάζει για να σας διεκδικήσει ερωτικά. Ο έρωτας πάντως, θα προκύψει μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες.

 ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ιδανικά και κοινούς στόχους, εκτός από διεύρυνση των οριζόντων σας, θα σας φέρει και σε επαφή με άτομα που έχουν όλα τα εχέγγυα να εξελιχθούν σε σχέσεις, ακόμα και σοβαρές, ακόμα και σχέσεις ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να αποφύγετε να αντιδράσετε εκρηκτικά όταν κάποιοι συνεργάτες σας δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς δουλειάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, σε κάθε περίπτωση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα δείτε τα λάθη σας και θα αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον σύντροφό σας, έτσι, θα αποφευχθεί η κρίση στη σχέση αλλά και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Η σχέση είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κινείστε σε ένα έντονο περιβάλλον, με έντονους προσωπικούς ρυθμούς. Προσέξτε όμως, γιατί η έλλειψη υπομονής που σας διακρίνει, μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα κάθε είδους, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Ευχάριστο διάλειμμα στις 28 που θα δεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δένετε πολύ αρμονικά με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και σταματάτε επιτέλους να είστε επικριτικοί με συνεργάτες που δεν κάνουν τη δουλειά όπως εσείς θέλετε. Τα οικονομικά ανεβαίνουν ταχύτατα και το άγχος σας περιορίζεται στο ελάχιστο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε κάνει προσπάθειες για να διαμορφώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας όπως σας εξυπηρετεί συναισθηματικά, ερωτικά, αλλά και πρακτικά. Οι φιλίες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, βασίζονται στην ειλικρινή αγάπη και έχουν προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε μεγάλο έρωτα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η κοινωνική θέση, τα χρήματα, ο έρωτας έρχονται εύκολα σε σας, αυτό το διάστημα. Η καλή ζωή, η διασκέδαση είναι δεδομένα μεν, αλλά αποτελούν την πληρωμή για τους κόπους που έχετε κάνει ως τώρα. Ωριμοι και υπεύθυνοι, θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε οποιαδήποτε ευκαιρία κι αν σας παρουσιαστεί, για να βγάλετε χρήματα. Μετά από πολλή και σκληρή δουλειά, οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και αυτό έχει αντίκτυπο στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής για σας. Είτε επιλέξετε να μείνετε μόνοι και ελεύθεροι είτε να συντροφευτείτε, η ζωή και η καθημερινότητά σας αλλάζουν προς το καλύτερο. Σε λίγο χρονικό διάστημα, αυτή η νέα κατάσταση θα παγιωθεί και εσείς θα είστε πολύ ευτυχισμένοι.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προκειμένου να επιτύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή αναγνωρισιμότητα και την κοινωνική καταξίωση, δεν θα διστάσετε να σχετιστείτε με άτομο σε θέση ισχύος ή μεγαλύτερης ηλικίας και εμπειρότερο από εσάς. Αυτό που επιδιώκετε διακαώς, είναι η επιτυχία, και θα την έχετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέοι ορίζοντες παρουσιάζονται και νέες ευκαιρίες για άνοδο, προαγωγή και καταξίωση. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή επιτήδευμα, αυτό το διάστημα. Οι εμπειρίες του παρελθόντος, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, είναι οδηγοί για το μέλλον.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Γρήγοροι και αποτελεσματικοί στο να κατοχυρώσετε την αγάπη του συντρόφου σας. Αυτό το διάστημα, θα επιδοθείτε σε πολλή διασκέδαση, ίσως και μέχρι πρωίας, σε πολύ σεξ, και οι ελεύθεροι σε πολύ φλερτ. Στις αρχές της εβδομάδας, μάλιστα, θα ζήσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί στο να δραστηριοποιηθείτε προς την κατεύθυνση των σοβαρών αποφάσεων, αλλά και στην εστίαση σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Αυτό θα σας καταστήσει δημοφιλείς στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και θα ξεκουράσει τις ανησυχίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η άνοδος των οικονομικών αρχίζει από τη στιγμή που τακτοποιείτε τις χρηματοβόρες υποχρεώσεις σας. Γιατί κακά τα ψέματα, έσοδα είχατε. Ομως ήταν τόσο πολλές οι υποχρεώσεις, που τα χρήματα δεν έφταναν. Επαγγελματική καταξίωση και προαγωγή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σοβαρές αποφάσεις που αφορούν στην καλή συνέχεια ή στο επόμενο βήμα μιας σοβαρής σχέσης. Ωστόσο, οι αντοχές σας στις δυσάρεστες αισθηματικές εκπλήξεις δεν είναι μεγάλη. Δεν σκοπεύετε να κουράζεστε για ανούσια πράγματα. Οι εντάσεις ωστόσο, θα εκτονωθούν πιο μετά.

 ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η διαίσθησή σας λειτουργεί τέλεια αυτό το διάστημα. Θα είστε σε θέση να μπορείτε να προβλέψετε το αποτέλεσμα των επιλογών σας, έτσι ώστε να μειώσετε αρκετά πολύ την περίπτωση του λάθους. Αξιόπιστοι προς τις υποχρεώσεις σας, το τέλος του μήνα σάς βρίσκει αισιόδοξους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν θέλετε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη, σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα. Θα κλείσετε συμφωνίες, μέσα από τα επικοινωνιακά μέσα. Τηρώντας το μέτρο και τη δεοντολογία, η άνοδος είναι εξασφαλισμένη κι ας παραπονιέστε ότι πηγαίνετε με «τον σταυρό στο χέρι».

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η συναισθηματική ζωή δίνει ένα αίσθημα πληρότητας και ολοκλήρωσης. Καλύπτεστε απόλυτα από το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε όσοι είστε ακόμα ανύπαντροι. Οι ελεύθεροι σκοπευτές θα κάνετε γνωριμίες, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο, για αυτό περιορίστε τις προσδοκίες σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των νόμων που επεκτείνουν την απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς ή πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους, είναι η διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς, γράφει...