Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ορεινή Μέλισσα: Τα viral βίντεο, τα χρήματα από τα social media και τα ιδιαίτερα χόμπι

“Όλα κρέμονται από μία λεπτή γραμμή. Αν σε τσιμπήσουν περίπου 30.000 μέλισσες ταυτόχρονα και περάσει το δηλητήριο, η καρδιά σταματάει. Πρέπει να ξέρεις να το διαχειριστείς».

Τον Χάρη Σταμάτη ή αλλιώς την Ορεινή Μέλισσα υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (19/3). Ο δημοφιλής TikToker μίλησε για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στα social media, την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, ενώ δίνει ραντεβού με τον παρουσιαστή στα… βουνά της Ευρυτανίας.

«Εγώ είμαι μελισσοκόμος και ταυτόχρονα ασχολούμαι με τα social media. Βγαίνουν χρήματα από αυτό. Είναι ένα βίντεο που έχει περάσει στο εξωτερικό και έγινε viral παγκοσμίως. Δεν ήταν κάτι που είπα ότι θα κάνω αυτό ή εκείνο και θα συμβεί, απλά έγινε», ανέφερε αρχικά η Ορεινή Μέλισσα, παραδεχόμενος πως ίσως να έχει περισσότερες από 1 εκατομμύριο μέλισσες στις κυψέλες του.

«Όλα κρέμονται από μία λεπτή γραμμή. Αν σε τσιμπήσουν περίπου 30.000 μέλισσες ταυτόχρονα και περάσει το δηλητήριο, η καρδιά σταματάει. Πρέπει να ξέρεις να το διαχειριστείς. Στην Ελλάδα όμως έχουμε την ευρωπαϊκή μέλισσα, που δεν είναι τόσο επιθετική», τονίζει ο Χάρης Σταμάτης αμέσως μετά για το viral βίντεό του στα social media με τις εκατοντάδες μέλισσες που κάθονται στο γυμνό του σώμα.

«Ο μπαμπάς μου είναι δημόσιος υπάλληλος αλλά εγώ ήθελα να ασχοληθώ με τις μέλισσες και τα ζώα. Θεωρείται ένα επικίνδυνο χόμπι, δεν θέλω να το βαφτίσω δουλειά, γιατί θα με κάνει να νιώθω ότι δεν δίνω το 100% του εαυτού μου», εξομολογείται η Ορεινή Μέλισσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια της συνέντευξης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Χάρης Σταμάτης (Ορεινή Μέλισσα) περιέγραψε τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό και τα οποία έχει καταγράψει στα βίντεό του, ενώ εξομολογείται πως του είναι δύσκολο να διαχειριστεί την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...