Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα ζώδια της εβδομάδας (17/03-23/03): Οι ευκαιρίες στο πιάτο σας

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Eίναι μία περίοδος «κλεισίματος» στο καβούκι σας. Δεν θα έχετε όρεξη ούτε καν να βγείτε από το σπίτι για τα απαραίτητα ψώνια. Επιφυλακτικοί, καχύποπτοι με όλους, θα περάσετε ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τους οικείους σας, που όμως, θα συμβάλει σοβαρά στην αυτογνωσία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρά την ανορεξία, η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει. Θα σας φέρει ενώπιον ευκαιριών για τυχερά κέρδη, που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Θα έχετε δε, βοήθεια, από έμπειρα και ισχυρά πρόσωπα, ως προς τη προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι τάσεις απομόνωσης δεν σας αφήνουν να δείτε την ερωτική ευκαιρία που έρχεται και ως εκ τούτου, χάνετε μεγάλες χαρές. Παρ’ όλα αυτά στις 20 του μήνα, απαντήστε θετικά στις προσκλήσεις των φίλων σας για διασκέδαση μέχρι πρωίας, γιατί εκεί θα συναντήσετε έναν μεγάλο έρωτα.

 ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πιο δεμένοι με το περιβάλλον σας, ευγενικοί, διπλωμάτες και ορθώς κρίνοντες, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Οι κοινωνικότητες, θα φέρουν πρόσωπα, χρήσιμα για σας σε όλα τα επίπεδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Διαθέτετε επικοινωνιακή άνεση που θα σας επιτρέψει να διαπρέψετε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Το ότι διαθέτετε εμπειρία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακούτε τους εμπειρότερους. Τα οικονομικά αρχίζουν να παίρνουν ανοδική πορεία και αυτό σας ικανοποιεί.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μία νέα γνωριμία και σχέση «στα σπάργανα» σας ικανοποιεί και σας δίνει μια αίσθηση πληρότητας και ασφάλειας, που είχατε πολύ καιρό να αισθανθείτε. Εντονες ερωτικές στιγμές θα ζήσετε προς το τέλος της εβδομάδας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Η τύχη επιστρέφει σε σας, που είχατε ξεχάσει ότι μπορεί και να υπάρχουν καταστάσεις που σας δίνουν χαρά. Ευνοείστε να επιδιώξετε να εκπληρώσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, αλλά και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Λιγότερο επιθετικοί, ήρεμοι και με ωραίο τρόπο θα επιδιώξετε να επιβάλετε τις απόψεις σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα καταφέρετε να κερδίσετε τους κατάλληλους συνεργάτες για να έχετε το μέγιστο δυνατό κέρδος, είτε οικονομικό είτε άλλου τύπου.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πολλές οι ευκαιρίες αυτό το διάστημα για γνωριμίες ή για έρωτες που θα αναπτυχθούν μέσα από φιλίες ή από τη συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες και ιδανικά. Οι σταθερές σχέσεις έχουν αυτή την περίοδο τη μέγιστη εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εύκολες λύσεις στα θέματά σας, με μέγιστη βοήθεια από τους ισχυρούς ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή αυτή τη βδομάδα. Αρκετά επικοινωνιακοί θα καταφέρετε να περάσετε το δικό σας, σε όποιον τομέα εσείς επιλέξετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η διαίσθησή σας είναι αυτή που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σας εδώ και πάρα πολύ καιρό και σας κοστίζει, τόσο ψυχολογικά όσο και επαγγελματικά. Τα οικονομικά σε ικανοποιητικό επίπεδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η αγάπη ανθεί μέσα από φιλίες ή ομαδικές δραστηριότητες. Κάποιο πρόσωπο που θεωρείτε «δικό σας», θα σας εξομολογηθεί τον έρωτά του για σας και αυτό αφενός θα σας εκπλήξει, αφετέρου θα σας ικανοποιήσει. Οι σταθερές σχέσεις περνούν μια κρίση, που όμως, θα ωφελήσει σημαντικά.

 ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα, θα καλοπεράσετε. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε και επιτέλους θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα, που έχουν ρεαλιστική βάση και είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Ασυνήθιστα τα ενδιαφέροντά σας, εκπλήσσουν το περιβάλλον σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια καλή και μακροχρόνια φιλία, που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, πρόκειται να εξελιχθεί σε επαγγελματική συνεργασία, με πολύ καλές προοπτικές και ανοιχτούς ορίζοντες. Προσέξτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας προς αυτή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Παρ’ όλα τα εμπόδια που βρίσκετε, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις να ξέρετε ότι μπορείτε άνετα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Οσοι είστε ακόμα ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε και να χαρείτε τα δώρα του έρωτα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μια γενικότερη ανάκαμψη παίρνει η καθημερινότητά σας, αυτή την περίοδο, που κι εσείς ακόμα, δεν μπορείτε να πιστέψετε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας, άτομα με εμπειρία και κύρος, που θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Διαύγεια, ορθή κρίση και διαίσθηση είναι τα όπλα σας στο στίβο του ανταγωνισμού. Θα δικαιωθείτε, θα νικήσετε και θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σας από εχθρούς και φίλους. Κυρίως όμως, θα απολαύσετε τη νίκη σας, όταν κοιτάξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα είστε σε θέση να ξέρετε εκ των προτέρων ποιος είναι ποιος, στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε. Ετσι, ελαχιστοποιείτε τον κίνδυνο να εξαπατηθείτε. Οσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, αυτό το διάστημα ενδείκνυται να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον.

 ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μοναδικός λόγος για να πάτε πίσω στα οικονομικά σας, αυτό το διάστημα, είναι τα έξοδα που μπορεί να κάνετε για να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Να είστε προσεκτικοί και να ξοδεύετε βάσει λογικής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα για να μπουν σε ανοδική πορεία, ωστόσο τα έσοδα είναι αρκετά. Κάποια έκτακτα έξοδα δεν θα τα αποφύγετε, παρ’ όλα αυτά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αμοιβαίες υποχωρήσεις, στρατηγικοί συμβιβασμοί είναι απαραίτητα να γίνουν προκειμένου να εξελιχθούν οι σχέσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να χρειαστεί να βιώσετε χωρισμούς και κρίσεις με μη αναστρέψιμες συνέπειες.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα συναντήσετε πρόσωπα, που δεν περιμένατε να δείτε και θα πάρετε μεγάλη χαρά ή και λύπη, αναλόγως με τα πρόσωπα. Περιμένετε απ’ την άλλη να εκπληρωθούν κάποιες επιδιώξεις σας, που η αργοπορία ή τα εμπόδια που συναντάτε σας τη δίνουν στα νεύρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ότι αποφασίζετε να σταματήσετε να επικρίνετε τους συναδέλφους σας, που δεν κάνουν και τόσο σωστά τη δουλειά τους, είναι καλό και δημιουργεί αρμονικές συνθήκες εργασίας. Τα οικονομικά παίρνουν ανοδική πορεία και αυτό σας ικανοποιεί τα μέγιστα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Βλέπετε νέους αισθηματικούς ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας και ένας νέος ενθουσιασμός σας πλημμυρίζει. Η καινούργια γνωριμία που κάνατε λίγο καιρό πριν, έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο. Οι δεσμευμένοι περνάτε έναν δεύτερο μήνα το μέλιτος.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η κοινωνική ζωή, ο έρωτας, το χρήμα, οι καλές ευκαιρίες έρχονται με ευκολία και, στην κυριολεξία, στο πιάτο. Δεν χρειάζεται να αγωνιάτε για τίποτα. Η ζωή σας ξαφνικά έχει πάρει πορεία καλυτέρευσης, τόσο που δεν μπορείτε να το πιστέψετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τηρήστε τη δεοντολογία της δουλειάς. Εχετε μέτρα και σταθμά και θα αξιοποιήσετε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ο,τι κι αν σας ανατεθεί μπορείτε να το φέρετε εις πέρας. Τα οικονομικά εκτοξεύονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η συναισθηματική σας ζωή, αν και μοναχική, σας καλύπτει απόλυτα, δεδομένου ότι δεν θέλετε να μπείτε στις υποχρεώσεις μιας δέσμευσης αυτή τη στιγμή. Περνάτε καλά μόνοι και οι μόνες σχέσεις που επιδιώκετε να αναβαθμίσετε, είναι οι φιλικές.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα νιώσετε περιορισμένοι στο να κάνετε κινήσεις για την πρόοδό σας και αναγκασμένοι να κάνετε πράγματα που δεν απολαμβάνετε καθόλου. Μπορεί να ξεκινήσετε να κόβετε κάποιες κακές συνήθειες ή μια δίαιτα. Μη δυστροπείτε. Κάντε αυτό που πρέπει χωρίς παράπονα και γκρίνιες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέοι ορίζοντες ανοίγονται, νέες προοπτικές αλλά και νέες ευκαιρίες έρχονται να συμπληρώσουν το επαγγελματικό σας σκηνικό. Οσο για τα οικονομικά, θα σας δώσουν ικανοποίηση τα έσοδα, όχι όμως, όση θα θέλατε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κάποιοι από εσάς θα επιδιώξετε να συνάψετε σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης, από τη δική σας, ηλικίας, ή με άτομα που έχετε κάποιο συμφέρον από αυτά. Αργότερα αυτή την εβδομάδα, θα γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα, που δεν εγγυάται όμως, μακροβιότητα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εστιάζετε σε έναν συγκεκριμένο στόχο και δεν αφήνετε περιθώρια για παρασπονδίες και λάθη. Είστε πιο υπομονετικοί, λιγότερο επικριτικοί με τους άλλους, κάνετε νέους φίλους και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας συμβουλέψουν πώς να πλασάρετε πιο καλά τον εαυτό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ομαδικές εργασίες θα σας ευνοήσουν ως προς το να αναγνωριστούν τα προσόντα σας αλλά και ως προς την άνοδο των οικονομικών σας. Ωστόσο, δίνεται μεγαλύτερη εύνοια σ’ όσους από εσάς ακολουθείτε μοναχική καριέρα ή ελεύθερα επαγγέλματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τους αισθηματικούς σας δεσμούς. Κάποιοι θα τελειώσουν, οριστικά, κάποιοι άλλοι θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Οπως και να ‘χει, εσείς θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος αυτής της διαδικασίας.

 ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Απρόσμενη τύχη, σημαντικά οικονομικά κέρδη, βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα σας ξαναβάζουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης, της κοινωνικής καταξίωσης. Τώρα το μέλλον αρχίζει να φαντάζει απολύτως εφικτό και πραγματοποιήσιμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλή δουλειά, αλλά και μεγάλη πνευματική διαύγεια. Για αυτό και δικαιώνεστε τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Αυτό που πρέπει να αποφασίσετε είναι να διαχειρίζεστε τα έσοδά σας πιο λογικά και να μην ξοδεύετε άσκοπα και ενστικτωδώς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η αισθηματική σας ζωή σάς δίνει ένα αίσθημα πληρότητας και ολοκλήρωσης που όμοιό του δεν θα συναντήσετε για πολύ καιρό. Καλύπτεσθε απόλυτα από τον ερωτικό σας δεσμό και μπορεί να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε, όσο πιο άμεσα γίνεται.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σεργκέι Μινγκαζόφ, δημοσιογράφος που εργάζεται για τη ρωσική έκδοση του Forbes, συνελήφθη ως ύποπτος για διάδοση ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον ρωσικό στρατό,...