Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ποια γνωστή ηθοποιός κρύβεται πίσω από το χαμογελαστό μωρό;

Ποιο είναι το ταλαντούχο άτομο που κρύβεται πίσω από το χαμογελαστό  μωρό που φαίνεται στην ασπρόμαυρη φωτογραφία;

Ποια ειναι άραγε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Ναταλία Δραγούμη!

Η Ναταλία Δραγούμη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4ης Φεβρουαρίου του 1973. Τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να κάνεις σπουδές στην υποκριτική και έτσι έδωσε εξετάσεις για το Εθνικό Θέατρο, από το οποίο και αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 μέσα από την σειρά του Mega «Μάνα είναι μόνο μία», όπου υποδυόταν την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό ΟΚ! είχε πει για εκείνη την εποχή: «Ήταν Ιούνιος, μόλις είχα γυρίσει από το Παρίσι και αρχές Αυγούστου μού έγινε η πρόταση για το σίριαλ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και θυμάμαι πως στην αρχή με τσάντιζε που με φώναζαν με το όνομα του ρόλου, Λιάνα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν λατρεμένη, με τόσο έντονη προσωπικότητα, ένα σημαντικό πρόσωπο σε αυτό που είμαι σήμερα. Τώρα που το σκέφτομαι, θεωρώ μεγάλη τύχη στην αρχή της καριέρας σου να παίζεις δίπλα σε μια τέτοια προσωπικότητα, τότε μου φαινόταν φυσιολογικό».

«Δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν όλες τις ελληνικές ταινίες. Η Μαίρη ήταν πολύ βοηθητική, μου έδινε συμβουλές, με καλούσε στο καμαρίνι της να μου δείξει τα ρούχα της, με φώναζε «Ναταλίτσα». Κάθε πρωί βαφόταν και κατέβαινε στο στούντιο με μια διάφανη ρόμπα – «ομίχλη», φορώντας από μέσα τα εσώρουχα της. Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση!», είχε συνεχίσει.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ, μεταξύ αυτών: «Οι Χρηματιστές», «Πειρασμός», «Ουδέν πρόβλημα», «Όσο υπάρχει αγάπη», «10η εντολή», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Η εξαφάνιση», «Μάλιστα, Σεφ!», «Έλα στη θέση μου», «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» και «Η τούρτα της μαμάς».

Σημαντική είναι η παρουσία του και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Δύο αινίγματα», «Δωδέκατη Νύχτα», «Τερέζ Ρακέν», «Μικρές Τραγωδίες», «Ελένη», «Τρεις αδελφές», «Λευκές νύχτες», «Ορέστης», «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα», «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη», «Αλέξης Ζορμπάς», «Ζητείται ψεύτης», «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει!» και «Το Όνειρο Του Σκιάχτρου».

Δείγμα της δουλειάς του στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: «Κλειδαρότρυπα», «Μπίζνες στα Βαλκάνια», «Γενέθλια μέρα», «I love Καρδίτσα», «Μαντζουράνα», «Πέμπτη & 12», «Μικρές ματιές», «Στα καλά καθούμενα», «Περιπέτεια στο Αιγαίο», «Μαριονέτες» και «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Επίσης, η Ναταλία Δραγούμη έχει παρουσιάσει τις εκπομπές: «Μ.Α.Μ» και «Στα τραγούδια λέμε ναι».

Η Ναταλία Δραγούμη έχει αποκαλύψει την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 12 ετών από έναν οικογενειακό φίλο. Συγκεκριμένα είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε.

Λες πόσο πια να είμαστε και να μην αντιδράσουμε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω. Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί. Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από την ζωή».

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και περίπου 24 χρόνια με τον Έντι Ρόμπερτς. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την Κλειώ και τον Φίλιππο. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2022, η Ναταλία Δραγούμη είχε αναφέρει: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι θα έφευγα. Πάντα είμαι full time μαμά, αυτό δεν αλλάζει.

Σαν μαμά είμαι ανεκτική. Την ισορροπία στην αυστηρότητα την έχει ο πατέρας τους. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ. Με την κόρη μου είμαστε και φίλες. Δεν την ρωτάω, μου τα λέει από μόνη της. Έχουν βγάλει καρπό τα σποριά που ρίξαμε όταν ήταν μικρά τα παιδιά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο».

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, η Ναταλία Δραγούμη είχε πει: «Είμαι μεγάλη και ο χρόνος όντως μου έχει φερθεί καλά, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα. Το σημαντικότερο είναι να συμβιβαστείς με την ηλικία σου. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να δω μια μέρα ότι έχασα αυτό που είχα και δεν το βλέπω πια. Εκεί θα πρέπει να δεις άλλα πράγματα στον εαυτό σου, μην κυνηγήσεις αυτό που δεν βλέπεις πια.

 

Δεν ξέρω πώς θα μου έρθει. Όταν βλέπω γυναίκες που έχουν συμβιβαστεί με το χρόνο, μου αρέσει πιο πολύ από τις γυναίκες που βλέπω στο πρόσωπο τους την αγωνία να είναι πιο νέες. Προτιμώ αυτές που βλέπω να μην μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Δεν εννοώ να αφήσεις τον εαυτό σου, αλλά δεν ξέρω αν είναι ωραίο να παραμορφώσεις τον εαυτό σου. Είναι μια δύσκολη ισορροπία, που για την ώρα δεν έχω βρεθεί στο δίλημμα».

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...