Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κοκλώνης: Η υπερπολυτελής 3ωροφη βίλα των ονείρων σου

Μέσα στα πλούτη όπως φαίνεται ζει ο Νίκος Κοκλώνης , που είναι επιτυχημένος παρουσιαστής και παραγωγός, καθώς είναι λάτρης των μεγάλων talent show όπως το J2US και το Fame Story.

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα το 2016 όταν παρουσίαζε μια ταξιδιωτική εκπομπή το Celebrity Travel που εν τέλει είχε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης .

Σε παλαιότερη του συνέντευξη είχε αναφέρει ο παραγωγός: «Είχα τέσσερις Ferrari τότε. Όταν κάναμε τα γραφεία στη Νέα Υόρκη άρχισε μια ζωή χαρισάμενη. Σπίτια, γραφεία, γνωριμίες με την καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, ταξίδια, διάσημοι κολλητοί, meetings, φιλανθρωπίες, βοήθεια στα ορφανά, ότι μπορείς να φανταστείς. Το σπίτι της Δυναστείας μπροστά στο σπίτι που είχα στη Νέα Υόρκη ήταν λίγο. Είχε ορόφους, μάρμαρα, έργα τέχνης».

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, είχε ζήσει τη μεγάλη ζωή, ενώ ξεκίνησε με πολύ μικρό κεφάλαιο την εταιρεία του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα τέσσερις Ferrari τότε. Όταν κάναμε τα γραφεία στη Νέα Υόρκη άρχισε μια ζωή χαρισάμενη. Σπίτια, γραφεία, γνωριμίες με την καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, ταξίδια, διάσημοι κολλητοί, meetings, φιλανθρωπίες, βοήθεια στα ορφανά, ότι μπορείς να φανταστείς. Το σπίτι της Δυναστείας μπροστά στο σπίτι που είχα στη Νέα Υόρκη ήταν λίγο. Είχε ορόφους, μάρμαρα, έργα τέχνης».

Το 2020 ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε την πόρτα της υπερπολυτελούς βίλας του στα Νότια Προάστια και ξενάγησε τους τηλεθεατές του Happy Day σε όλους τους χώρους της.

«Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας τον κωδικό στην είσοδο του γραφείου.

Μέσα απο την περιήγηση του σπιτιού του, μας δείχνει την τεράστια πισινά , το γυμναστήριο του αλλά και τα ακριβά πατώματα, το μαρμάρινο τζάκι αλλά και τα κρυστάλλινα φωτιστικά που τραβάει το ενδιαφέρον σε όσους επισκεφτούν την οικεία του .

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...