Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο: “Κατέρρευσα, είχα ένα πολύ άσχημο breakdown, έφτασα στο σημείο να πω ότι θα τα παρατήσω”

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε στο παρελθόν τα αρνητικά σχόλια, τις φορές που λίγο έλειψε να τα παρατήσει εξαιτίας αυτών αλλά και την οπτική που έχει υιοθετήσει σήμερα.

«Με συναντάς σε μία πάρα πολύ φωτεινή φάση της ζωής μου. Είμαι τελείως άλλος άνθρωπος. Παίζω έναν κόντρα-ρόλο στην παράσταση του Ιάκωβου Μυλωνά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, αν και όλοι έχουμε εμπειρίες από σχέσεις που μας είχε ζηλέψει ή πιέσει λίγο παραπάνω», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Κάνω μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας και όπου βρω κάποιο σεμινάριο που μπορεί να με εξελίξει πηγαίνω και το παρακολουθώ», προσθέτει το μοντέλο και ηθοποιός.

«Τα δάκρυα στο τελευταίο μου βίντεο είναι δάκρυα χαράς. Μέχρι και πριν από 2 μήνες κατέρρεα ψυχολογικά όταν δεν κατάφερνα τους στόχους μου. Λες «πόσο ακόμα χρειάζεται να το κυνηγήσω για να μου έρθει η ευκαιρία;». Και τη στιγμή που πας να τα παρατήσεις, πάντα εκεί θα σου έρθει», εξομολογείται αμέσως μετά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Το μήνυμα είναι ένα: κυνήγησέ το, κλάψε αλλά πρέπει να σηκωθείς και να το κυνηγήσεις», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της.

«Η αρνητική κριτική όταν βγήκα από το GNTM ήταν ακραία. Είχα ένα πολύ σοβαρό breakdown, σε σημείο που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Πλέον έχω αποκτήσει στομάχι-βράχο, που τα αλέθει όλα», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Κάτια Ταραμπάνκο και καταλήγει:

«Έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο, μου στάθηκαν πολύ η οικογένεια και οι φίλοι μου. Εγώ μπορεί να βγάζω στα προφίλ μου μία χαμογελαστή εικόνα αλλά δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχει και αυτή η πλευρά».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...