Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα: “Με ένα απλό Google search βλέπουμε γιατί έχει αναπαραχθεί ο καθένας, τι πρεσβεύει”

Την άποψή τους για το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα προς τη Νόνη Δούνια εξέφρασαν το πρωινό της Πέμπτης (7/3) η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της εκπομπής της. Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του πρώην μοντέλου στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ευχήθηκε μεταξύ άλλων να τους μάθει… μόντελιγνκ στην Ευρώπη.

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δημήτρης Παπανώτας το φτάνει πάντα τόσο οριακά. Ρε παιδί μου, εντάξει να λες την άποψή σου, που μπορεί να χτυπάει κάποιες φορές κάπως αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι αγγίζει όρια ο Δημήτρης», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Επειδή είναι ένας άνθρωπος που έχει τρομερή εμπειρία, θεωρώ πως θα μπορούσε να τροχίσει λίγο τις γωνίες του. Δεν είπαμε ότι θα ευνουχίσουμε εμείς τον Δημήτρη Παπανώτα αλλά καλό είναι να τροχίζεις λίγο τις γωνίες σου, δεν ξέρεις ο άλλος πώς θα το πάρει το σχόλιό σου», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο σχόλιό του.

«Δεν θεωρώ ότι η Νόνη αυτή τη στιγμή χρήζει υπεράσπισης. Με ένα απλό Google search και βλέποντας γιατί έχει αναπαραχθεί ο καθένας, τι έχει μοιραστεί και τι πρεσβεύει είναι πάρα πολύ χρήσιμο, γιατί ξεχνάμε να το κάνουμε», παρατήρησε η Δανάη Μπάρκα από την πλευρά της.

«Αυτό που λέει για τη Νόνη για το μόντελινγκ την αδικεί πάρα πολύ, γιατί η Νόνη έχει αποδείξει τόσα χρόνια πως το μόντελινγκ ήταν μια πλευρά της ζωής της και όλα αυτά τα χρόνια κάτι έχει κάνει. Για τα δεδομένα του ελληνικού μόντελινγκ υπήρξε φοβερά συνδικαλίστρια. Διεκδίκησε και απαίτησε καλές συνθήκες εργασίας», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης αμέσως μετά.

«Η Νόνη αυτή τη στιγμή μπορεί να μάθει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και σε κάθε γαλαξία την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη, την ευγένεια, τον σεβασμό, τη δυναμική μιας γυναίκας και άλλα σπουδαία πράγματα που είναι απαραίτητα για όλο τον κόσμο και τα ξεχνάμε όπως βλέπουμε», επισήμανε η Δανάη Μπάρκα παίρνοντας τον λόγο.

«Και σε ένα πιο λαϊκό και παρεΐστικο σχόλιο: είδαμε και τους διαβασμένους τι έχουν καταφέρει τόσα χρόνια. Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο. Είδαμε και τους ανθρώπους που έχουν ψηφιστεί, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, είδαμε τι εγκλήματα συμβαίνουν. Καλό θα είναι όταν κάνουμε ένα σχόλιο, να σκεφτόμαστε σαν να το λέγαμε σε έναν δικό μας άνθρωπο», υπογράμμισε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Νόνη, μεταγραφή για να σε ψηφίσουμε. Πού μπορούμε να πάμε για να ψηφίσουμε τη Νόνη; Πάμε με επιστολική, χαλάλι!», κατέληξε στο σχόλιό της με νόημα η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΔΙΕΘΝΗ

Το βρετανικό αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα κέρδισε μια κοινοβουλευτική έδρα στη βόρεια Αγγλία σήμερα (3/5/24), προκαλώντας βαριές απώλειες για τους κυβερνώντες Συντηρητικούς και σηματοδοτώντας την...