Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor: Η επιβίωση γι’ αυτήν τελείωσε και έσβησε για πάντα η δάδα της

Γυναικεία υπόθεση ήταν αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση στο Survivor. Κάτι που πραγματοποιήθηκε στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Την… ύστατη μάχη στον στίβο κλήθηκαν να δώσουν τρεις παίκτριες από την κόκκινη ομάδα και μια από την μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Έλενα Αμανατίδου από την ομάδα των Διασήμων και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Οι τέσσερις δυναμικές γυναίκες του Survivor έμελλε να παλέψουν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή, τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα, μιας και στο τέλος της μονομαχίας αποχώρησης μία παίκτρια θα έπρεπε να εγκαταλείψει για πάντα τον Άγιο Δομίνικο και να επανέλθει με το επόμενο αεροπλάνο στην Ελλάδα.

Το σημαντικότατο πλεονέκτημα σε αυτή την μονομαχία των τεσσάρων, λόγω καλύτερων στατιστικών, είχε η Κατερίνα Δαλάκα μιας και μπορούσε να επιλέξει ποιος ακριβώς θα είναι ο τελικός στόχος. Στον αντίποδα, συγκεντρώνοντας τα χειρότερα ποσοστά, βρισκόταν η Έλενα Αμανατίδου.

Αφού χωρίστηκαν λοιπόν.. στα δυο, προκειμένου να παρακολουθήσουμε δυο διαφορετικές μάχες αρχικά, νωρίς νωρίς ηρέμησαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαρία Αντωνά. Έτσι, κυριολεκτικά στον τάκο βρέθηκαν η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου για να επικρατήσει μόνο μία στο τέλος του επεισοδίου του Survivor.

Ο πίνακας έγραψε κάποια στιγμή 3 – 1 υπέρ της Χρύσας Χατζηγεωργίου για να διατηρηθεί το προβάδισμα ως το τέλος με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να είναι εκείνη που αποχωρεί, σε αυτό ακριβώς το σημείο του παιχνιδιού, από το Survivor.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σεργκέι Μινγκαζόφ, δημοσιογράφος που εργάζεται για τη ρωσική έκδοση του Forbes, συνελήφθη ως ύποπτος για διάδοση ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον ρωσικό στρατό,...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...