Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το σπίτι της είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα

Είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία, ίσως να έλεγε κάποιος μία κατηγορία μόνη της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, παρά την τεράστια αναγνωρισιμότητα και την επωνυμία, συνεχίζει να θέλει να ζει τη ζωή της ως ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Ο τρόπος που ντύνεται, οι αναρτήσεις της στα social media, δείχνουν έναν άνθρωπο αφοσιωμένο στην τέχνη του… και τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός, με την υπέροχη φωνή, έχει αποφασίσει άλλωστε να κρατά καλά προστατευμένα τα παιδιά της και το σπίτι της ειδικά μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της.

Το μόνο, που επιτρέπει στους followers της, είναι να δουν γωνιές από το υπέροχο σπίτι της. Διακοσμημένο με ρετρο αισθητική, μοιάζει να έχει ξεπροβάλλει από editorial περιοδικού με αφιέρωμα στα 50’ς!

 

Χρώματα, vintage έπιπλα που ενώνονται με μοντέρνα στοιχεία, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

27/02/2024
|
00:57

Survivor: Άσχημα τα πράγματα για την Ασημίνα – Κατηγορίες και εντάσεις

 

Κατερίνα Παπουτσάκη – Μόνο φίλη με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησαν τον Θοδωρή Μαραντίνη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο αν τελικά ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη. «Βλέπω όλο τον κόσμο σε μια αγωνία και μια ένταση που αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, γιατί είναι όλοι έτοιμοι να εκραγούν και να την πουν στον άλλο. Δικαιολογημένα μάλλον, γιατί έχουμε περάσει όλοι δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά με ανησυχεί. Βλέπω και στην τηλεόραση είστε έτοιμοι να φάτε ο ένας τον άλλο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Νομίζω τόσα χρόνια αυτό το πράγμα το έχει βαρεθεί ο κόσμος. Δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω μια σχέση, θα το μάθετε. Από εκεί και πέρα είναι κρίμα να διαδίδουν τέτοια πράγματα γιατί και εγώ έχω παιδιά και η Κατερίνα. Είμαστε δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...