Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα ζώδια της εβδομάδας (25/2-02/03): Σχέσεις δοκιμάζονται, πρόσωπα επιστρέφουν – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό που έχει σημασία, πάνω απ’ όλα, είναι η βοήθεια που θα δεχθείτε από το περιβάλλον σας να είναι ουσιαστική και να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ετσι, σταδιακά, θα συνειδητοποιήσετε την αξία τού να είστε ιδεολόγοι και να πιστεύετε σε υψηλά, ανθρωπιστικά ιδανικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αντιμετωπίστε με ταπεινότητα και σωφροσύνη τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και αυτό θα σας βγει σε πολύ καλό μακροπρόθεσμα. Μην ακούτε αυτούς που σας υπόσχονται πολλά και εύκολα κέρδη, αλλά μη χάνετε κιόλας ευκαιρίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενας μοιραίος έρωτας κάνει την εμφάνισή του από το πουθενά στον δρόμο σας και σας αναστατώνει, αλλά και σας αποπροσανατολίζει. Να έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα περάσει από… σαράντα κύματα για να αποφασίσετε αμφότεροι πώς θα κατασταλάξει. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι δικοί σας άνθρωποι και αυτοί που σας αγαπούν. Μία εκδρομή, ένα ταξίδι, που θέλατε από καιρό να κάνετε. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε όλα εκείνα που λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορούσατε έως τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ιδέες σας διοχετεύονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον χωρίς συγκρούσεις και, χωρίς να το καταλαβαίνετε ή να φαίνεται, επιφέρετε μεγάλες αλλαγές με ήπιο τρόπο. Το ίδιο συμβαίνει και στα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα πάρετε αρκετά ρίσκα στις σχέσεις σας, σε μια απόπειρα να χειραφετηθείτε και να κάνετε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι θεωρείτε πως σας εγκλωβίζει. Καλές και θετικές συναντήσεις με νέα πρόσωπα και για τους ελεύθερους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα αναζητήσετε τη συναναστροφή με μεγαλύτερους και εμπειρότερους από εσάς ανθρώπους, που έχουν τη δυνατότητα να σας συμβουλέψουν σωστά στα θέματα που σας απασχολούν. Τεχνικές εργασίες και μαστορέματα στο σπίτι ή στη δουλειά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα επιτύχετε καλύτερα και γρηγορότερα τους στόχους σας, αν δουλέψετε ομαδικά και εμπιστευθείτε τους συνεργάτες σας. Η σωστή και μεθοδική προώθηση των σχεδίων σας θα αποφέρει ικανοποιητικά κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μια φιλία που θα δοκιμαστεί και θα επιτύχει στις «εξετάσεις» του χρόνου και της καθημερινότητας θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα, που θα φέρει χαρά στη ζωή σας και θα την κάνει πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα κάνετε ξεκαθαρίσματα ανάμεσα στους φίλους και τους γνωστούς σας και θα κρατήσετε στη ζωή σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν να είναι φίλοι σας. Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων, θα προστρέξετε να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευρηματικοί σε μεγάλο βαθμό, θα δώσετε λύσεις εκεί όπου οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Κάποιες υποχρεώσεις σας τελειώνουν και σας αφήνουν να πάρετε μεγάλες οικονομικές ανάσες, ενώ τα οικονομικά είναι πολύ σταθερά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενα πρόσωπο μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή σας και σας αναστατώνει ευχάριστα. Ξαναζείτε το καρδιοχτύπι του έρωτα, που εδώ και αρκετό καιρό έχετε ξεχάσει. Μία σχέση γεννιέται, που θα σας προσδώσει συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα. 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Νευρικές κρίσεις, κυρίως λόγω έλλειψης υπομονής, θα σας φέρουν σε κόντρα με δικούς σας ανθρώπους και θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Αν δεν θέλετε να βιώσετε καβγάδες, καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο και να ρίξετε τους τόνους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες συνεργασίες έρχονται να σας ανεβάσουν επαγγελματικά, αλλά και να αυξήσουν τα έσοδά σας. Δυναμικά προχωράτε στην προώθηση των σχεδίων σας, ενώ οι συνεργάτες σας προστρέχουν σ’ εσάς για βοήθεια και συμβουλές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι φιλίες μπορεί να ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σας, οι σχέσεις, όμως, σας δίνουν συναισθηματική πληρότητα και σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς. Οι σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο, επίσημο, βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μπαίνετε στη διαδικασία να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και τρόπο ζωής. Αυτό έγινε εμφανές από τη στιγμή που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας, που είχαν, κυρίως, ψυχοσωματική αιτία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Διαθέτετε αρκετή υπομονή για να δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που πρέπει, προκειμένου να εκπληρωθούν οι προσδοκίες σας και να ολοκληρωθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ προσοδοφόρο από οικονομικής πλευράς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Καθετί που στο παρελθόν θεωρούσατε σωστό, τώρα μπαίνετε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε, καθώς διαπιστώνετε ότι λειτουργούσε εις βάρος σας. Ετσι, θα τελειώσουν σχέσεις, θα ανανεωθούν δεσμοί, αλλά, πάνω απ’ όλα, εσείς θα κάνετε νέα ξεκινήματα, πιο δημιουργικά και πιο εποικοδομητικά. 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Χρήσιμοι περιορισμοί που επιβάλλονται από τις καταστάσεις και από εσάς κόψιμο κακών συνηθειών, αλλά και συμβουλές από ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά και με πείρα, που θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω πορεία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ισχυρογνωμοσύνη και ο κομπασμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι, αν θέλετε οι συνεργασίες σας να πετύχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Υιοθετήστε μια πιο ταπεινή συμπεριφορά, αν θέλετε να θεωρηθείτε ιδανικοί συνεργάτες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Επιπόλαια και με μεγάλη ανευθυνότητα εμπλέκεστε σε ερωτικά σκάνδαλα, που μπορεί όχι μόνο να κοστίσουν ρήξη με τον σύντροφό σας, αλλά και με τον κοινωνικό και οικογενειακό σας περίγυρο. Φροντίστε να είστε περισσότερο συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις της σχέσης σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σημαντικά γεγονότα και ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις αυτό το διάστημα, που θα σας δώσουν χαρά και θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Μία καταπληκτική ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα θα βγάλει στην επιφάνεια την ικανότητά σας να… ξετρυπώνετε το χρήμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρωτότυποι και καινοτόμοι οι τρόποι που επιλέγετε να εργαστείτε. Θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά και ικανοποιημένους συνεργάτες και ανωτέρους. Τα οικονομικά ανεβαίνουν σε βαθμό που ίσως ξεφεύγει και από τον έλεγχό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε ό,τι πιστεύατε για τις σχέσεις και τον έρωτα, αποβάλλοντας κάθε στοιχείο που θεωρείτε ότι εμποδίζει την προσωπική σας ανάπτυξη. Μία φιλία ζωής μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι ο καταλληλότερος καιρός για να προβείτε σε ανακατατάξεις στον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και ανάμεσα στους φίλους. Θα κρατήσετε αυτούς που θεωρείτε ότι θα είναι σε θέση να σας στηρίξουν όταν θα το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ανώτεροί σας και οι συνεργάτες σας αναγνωρίζουν σ’ εσάς ηγετικά ταλέντα και μια επαγγελματική προσωπικότητα που δίνει λύσεις εκεί όπου κανείς δεν μπορεί. Συνειδητοποιώντας το αυτό, εσείς προβαίνετε στη βελτίωση τόσο του επαγγελματικού σας προφίλ όσο και των οικονομικών σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε αποφασίσει να είστε μόνοι και αυτό κάνετε, παρόλο που χρειάστηκε να στενοχωρήσετε πρώην συντρόφους. Οι φιλίες αυτό το διάστημα θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο από τις σχέσεις, μιας και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να μοιραστείτε τις ιδέες σας με ένα ευρύτερο κοινό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί λυτρωτικά αυτό το διάστημα για εσάς. Ξεκαθαρίζετε πολλά αδιευκρίνιστα κομμάτια της ζωής και της καθημερινότητάς σας, αλλά αυτό που προέχει είναι ότι θα πάρετε πρωτοβουλίες να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας που άλλοτε θα θεωρούσατε μεγάλη υπέρβαση ή ρίσκο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δυνατοί ομιλητές, καλοί ρήτορες, θα πείσετε και τους πιο δύσκολους για τα σχέδιά σας και την αναγκαιότητα που υπάρχει για να ευοδωθούν. Με καλή ατάκα και τη δυνατότητα να επισημαίνετε τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, η προαγωγή είναι στο τσεπάκι σας…

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αρκετές θα είναι οι κρίσεις αυτό το διάστημα σε ό,τι έχει να κάνει με τις αισθηματικές σας σχέσεις. Ισως, μάλιστα, χρειαστεί να περάσετε κάποιο διάστημα χώρια από τον σύντροφό σας. Αυτήν την περίοδο θα ακολουθήσει ένα γενικό ξεκαθάρισμα, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προσοχή, γιατί οι ενέργειες που προσπαθείτε να κρατήσετε κρυφές κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν από δική σας απροσεξία. Κάποια πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε θα τα συναντήσετε απρόσμενα και θα ευχαριστηθείτε πολύ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιοι από εσάς θα προσανατολίσετε την επαγγελματική σας δράση στα ελεύθερα επαγγέλματα, όπου δεν υπάρχει το όριο του χρόνου, αλλά και που προσφέρουν μεγαλύτερες συγκινήσεις και η ευθύνη είναι δική σας αποκλειστικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Απομακρύνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ενδίδετε σε πειρασμούς αδιακρίτως και χωρίς έλεγχο. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει τη διάλυση μιας σχέσης, που θα στενοχωρήσει όχι μόνο εσάς, αλλά και την οικογένειά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι φιλίες που θα σχηματιστούν αυτό το διάστημα είναι βαθιές και ουσιαστικές. Υπάρχει, όμως, μεγάλη ανάγκη να περιορίσετε τις ανεξέλεγκτες ενέργειές σας σε επίπεδο συναναστροφών και να βάλετε σε μια τάξη τον κοινωνικό σας περίγυρο από τον οποίο εξαρτάται η καλή σας διάθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθεροποιούνται τα εισοδήματά σας και, ως εκ τούτου, βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Οι ιδέες σας στη δουλειά γίνονται εύκολα αποδεκτές, αλλά και είναι πρακτικά εφαρμόσιμες. Κάποιοι άνθρωποι με κύρος ευνοούν την προώθηση των σχεδίων σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ξεκαθαρίζουν τα προβλήματα των μακροχρόνιων σχέσεων και προχωράτε στο επόμενο βήμα. Καινούργιοι έρωτες εμφανίζονται για όσους από εσάς παραμένετε ακόμα μόνοι, που όμως δεν εγγυώνται διάρκεια ούτε και σταθερότητα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των νόμων που επεκτείνουν την απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς ή πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους, είναι η διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς, γράφει...