Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: “Ένιωσα προκατάληψη από κάποιους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν είχαν διάθεση να με γνωρίσουν”

“Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα. Δεν ήταν όλα όπως τα περίμενα”, παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Την Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο η Τζένη Θεωνά στις «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ερχόμενη στην Αθήνα, καθώς και για τον ανταγωνισμό στον χώρο της τηλεόρασης. Το απόσπασμα της συνέντευξης μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής (23/2) στο Happy Day.

«Δεν έχω αφομοιώσει ακόμα την πληροφορία ότι έχω γίνει μητέρα, κάθε μέρα «ρουφάω» στιγμές. Δεν την έχω χορτάσει αλλά δεν νομίζω να τη χορτάσω και ποτέ αυτό το πλάσμα. Την κοιτάζω και νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι», δηλώνει η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Νιώθω τόσο χαρούμενη και γεμάτη που δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήμουν πριν, όταν έλεγα ότι νιώθω ευτυχισμένη», εξομολογείται χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

«Η τηλεόραση είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος. Το διαπίστωσα πιο έντονα ερχόμενη εδώ, ακόμη κι αν εσύ έρχεσαι με διαφορετικές προθέσεις και με το σκεπτικό ότι «δεν έρχομαι να ενοχλήσω κάποιον» – όντως ποτέ δεν είχα αυτή τη διάθεση – αλλά «έρχομαι να κάνω κάτι με πολλή αγάπη».

Αντικρίζεις πράγματα από ανθρώπους που πολλές φορές στεκόμενοι σε αυτό που μπορεί να έχουν φτιάξει άλλοι για σένα ως εικόνα και είναι προκατειλημμένοι πριν σε γνωρίσουν ή δεν έχουν και τη διάθεση να σε γνωρίσουν», σχολιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου για τις συμπεριφορές που αντιμετώπισε στον χώρο της τηλεόρασης.

«Χτίζουν κάποια τείχη και δημιουργούν κάποια αγκάθια, τα οποία όσο κι αν θέλεις να τα αποφύγεις, όσο και να ελίσσεσαι και να προστατεύεσαι ως άνθρωπος, συμβαίνει», τονίζει η παρουσιάστρια στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα. Δεν ήταν όλα όπως τα περίμενα», παραδέχεται σε εκείνο το σημείο η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...