Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα ζώδια της εβδομάδας (18/2-25/2): Ποιοι ερωτεύονται, ποιοι χωρίζουν – Προβλέψεις για επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα, θα μπείτε στη διαδικασία να περιορίσετε λίγο τον παρορμητισμό σας και να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητά σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αρχίσετε μια δίαιτα ή να κάνετε αποτοξίνωση από κακές συνήθειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκεστείτε σε πιο ταπεινές αντιμετωπίσεις των ζητημάτων σας και περιορίστε τις απαιτήσεις σας από τους συνεργάτες σας, αναγνωρίζοντάς τους το δικαίωμα της ξεκούρασης. Μια απρόσμενη ευκαιρία για κέρδη σάς ξαφνιάζει ευχάριστα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η σταθεροποίηση των αισθηματικών σχέσεων προσφέρει αίσθηση πληρότητας και ασφάλειας. Ικανοποίηση και ευτυχία σάς περιμένει αυτό το διάστημα, αλλά και ξεκαθαρίσματα με ειλικρίνεια και τιμιότητα, τόσο συναισθηματικά όσο και ερωτικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα ξαφνιάσματα αυτής της περιόδου έχουν κυρίως, να κάνουν με συναντήσεις με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι σας ευχαριστεί να συναντήσετε. Κάποιοι μάλιστα θα σας εκνευρίσουν αφάνταστα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δουλεύετε με υπομονή και λιγότερη επίκριση προς τους συνεργάτες που δεν τα καταφέρνουν να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες σας. Ετσι, όμως, επιτυγχάνεται μια καλή συνεργασία και ξέρετε καλά ότι αποδίδει η ομαδικότητα ως προς τα σχέδιά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τάσεις ανεξαρτησίας σάς κάνουν να συμπεριφέρεστε μέσα στις σχέσεις σας σαν να είστε μόνοι. Ο σύντροφός σας έχει να σας προσάψει πολλά, αλλά εσείς δεν φαίνεστε να πτοείστε. Ισως δεν αποφύγετε ακόμα και έναν χωρισμό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Η δοκιμασία που θα περάσει μια φιλική σας σχέση θα δείξει τι είδους σχέση ήταν όλο αυτό το διάστημα. Αν επιβιώσει από αυτό, θα ισχυροποιηθεί και θα αποκτήσει συναισθηματικό βάθος. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι έντονες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είστε εφευρετικοί και ευρηματικοί με τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα. Αν κάποιοι μπορούν να ξεπεράσουν κρίσεις, αυτοί είστε εσείς. Αυτό σημαίνει ότι και τα οικονομικά σας μπορεί να πάρουν την ανιούσα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δυναμικοί, αυθόρμητοι και ειλικρινείς, θα πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και θα καταφέρετε να συνάψετε μαζί του σχέση, που μπορεί να αποδειχθεί σχέση ζωής. Οι ευρισκόμενοι σε σταθερές σχέσεις θα αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καινούργιες γνωριμίες που έχουν όλες τις δυνατότητες για να εξελιχθούν σε καλές φιλίες. Μέσα από αυτές τις φιλίες θα αναπτυχθούν οι μελλοντικές σας σχέσεις. Μη βιαστείτε να απορρίψετε συνεργασίες που σας «ξινίζουν».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να αποφύγετε τις υπερβολές στον τρόπο που δουλεύετε γιατί δεν είστε εσείς που θα τα κάνετε όλα στον χώρο της δουλειάς. Κάντε το καθήκον σας με συνέπεια και μην απασχολείστε σε τομείς που ανήκουν σε άλλους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Να προσέξετε γιατί μπορεί να γίνετε κτητικοί με το ταίρι σας, από τον φόβο και την ανασφάλεια της απώλειας. Νιώθετε πλήρεις και ασφαλείς στις σχέσεις σας και κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να τις διατηρήσετε. Οι ελεύθεροι θα κάνουν αρκετές γνωριμίες, χωρίς διάρκεια όμως. 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν θα αποφύγετε νευρικές κρίσεις, κυρίως γιατί σας λείπει η υπομονή για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Με ευκολία όμως θα διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικά ζητήματα, αλλά και νομικά θέματα. Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα ανεπιθύμητο πρόσωπο σας δυσαρεστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ιδέες σας χαρακτηρίζονται τολμηρές, από τους συνεργάτες και ανωτέρους σας, ωστόσο γίνονται αποδεκτές και μάλιστα πετυχαίνουν τα μέγιστα στον τομέα του ανταγωνισμού. Τα οικονομικά σε ανοδικούς ρυθμούς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν δεν επιδείξετε μεγάλο βαθμό ανυπομονησίας, οι σχέσεις θα πάνε καλά. Ειδάλλως θα περάσετε μια κρίση, από την οποία δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα βγείτε αλώβητοι. Μπορεί να βιώσετε έναν χωρισμό, που θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε την ίδια την κοσμοθεωρία σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σημαντικές αποφάσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής και διαβίωσής σας, πρόκειται να πάρετε αυτό το διάστημα. Μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας ή να ξεκινήσετε μια αποτοξινωτική δίαιτα. Ολα για την υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι άνθρωποι που θα συνεργαστείτε αυτό το διάστημα, θα παίξουν τον ρόλο του εκπαιδευτή ή του μέντορα για σας που ανεβαίνετε μέρα με τη μέρα, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά, μια και η άνοδος φέρνει κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο,τι λειτουργούσε εις βάρος σας, μέσα στις σχέσεις, το αποποιείστε. Ο,τι σας υποχρέωνε να παραμένετε μέσα σε δεσμούς, που σας περιόριζαν και λειτουργούσαν εις βάρος της ψυχής σας, τελειώνει, οριστικά και αμετάκλητα. Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και η ζωή γίνεται πιο συναρπαστική. 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα θα πάρετε συμβουλές από ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη πείρα ζωής από εσάς, οι οποίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην περαιτέρω πορεία σας. Ευνοείστε να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες με κοινά ιδανικά και δράσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια απρόσμενη ευκαιρία μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Αρχικά. Γιατί στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετική και όχι μόνο ανοίγει νέους ορίζοντες, αλλά φέρνει και ικανοποιητικά έσοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αντιμετωπίζετε τις σχέσεις και τα συναισθήματά σας με μεγάλη επιπολαιότητα και αυτό φαίνεται από το πόσο εύκολα ενδίδετε στους πειρασμούς. Οι μακροχρόνιες σχέσεις βάλλονται, ίσως ανεπανόρθωτα. Γίνετε πιο ζεστοί και πλησιάστε το ταίρι σας με αγάπη αν θέλετε να αποφύγετε χωρισμούς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Διανύετε περίοδο σημαντικών αλλαγών που θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενθουσιώδη και πιο συναρπαστική. Πολλές επαγγελματικές και αισθηματικές ευκαιρίες θα έρθουν ξαφνικά. Και ενώ στην αρχή θα σας προκαλέσουν αναστάτωση, στην πορεία αποδεικνύονται εξαιρετικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθετε την ανάγκη να πρωτοτυπήσετε. Να κάνετε καινοτόμους επιλογές, ακόμα και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Φιλόδοξοι, με μια ευρηματικότητα που θα σας βγάλει από πολλά προβλήματα και αδιέξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μία φιλία, ίσως πολλών ετών, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα, που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Οι σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, ανανεώνονται. Οσο για εσάς που αναζητάτε ταίρι, αυτή η περίοδος ενδείκνυται για γνωριμίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καθώς εκπληρώνετε μία υπόσχεση που έχετε δώσει σε κάποιους ανθρώπους, αισθάνεστε ότι έχετε κάνει το καθήκον σας και για αυτό η καθημερινότητα αρχίζει να παίρνει πιο ευαίσθητες και πιο συναισθηματικές αποχρώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δουλειά σας γίνεται αβίαστα και με μεγάλη άνεση. Ειδικά αν εργάζεστε σε ένα αντικείμενο που σας αρέσει, η άνοδος είναι εξασφαλισμένη. Τα οικονομικά έχουν ανέβει αρκετά, αλλά μην σταματήσετε τις προσπάθειες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αλλαγές στις σχέσεις, από μία δυνατή τάση ανεξαρτησίας που σας έχει επηρεάσει αυτό το διάστημα. Θέλετε να μείνετε μόνοι, χωρίς υποχρεώσεις προς κανέναν σύντροφο και αυτό θα κάνετε, αν οι σχέσεις δεν είναι σοβαρές ή επίσημες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα δείτε αρκετούς φίλους, θα συζητήσετε για σοβαρά θέματα, αλλά κυρίως, θα ξεδιαλύνετε τα κακώς κείμενα στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται καθόλου να κόψετε κακές συνήθειες και να αποφασίσετε να κάνετε δίαιτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δυναμικοί στη δουλειά, επιβάλλετε εύκολα τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς συγκρούσεις, χωρίς νεύρα. Θα κάνετε καίριες παρεμβάσεις ώστε να επιλυθούν σημαντικά θέματα. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο, αν και δεν θα λείψουν έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για τις σχέσεις. Αν θέλετε λοιπόν, να διατηρήσετε τις σχέσεις σας, θα πρέπει να γίνετε πιο υποχωρητικοί, πιο διαλλακτικοί και να αντιμετωπίσετε πιο ώριμα τα πράγματα. Αν δεν συμβιβαστείτε, σας περιμένει χωρισμός. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δένετε αρμονικά με το περιβάλλον σας και είστε όσο το δυνατόν λιγότερο επικριτικοί με τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα, γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί μια δράση σας, από δική σας καθαρά απροσεξία, και να δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση στο περιβάλλον σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαγγελματικές επιτυχίες φέρνουν οικονομική άνοδο. Ωστόσο θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα έσοδά σας αν θέλετε να αποκτήσετε έναν αξιοπρεπή τραπεζικό λογαριασμό. Θα σας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά του συντρόφου.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Επιζητάτε διακαώς να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και αυτό επεκτείνεται και στις σχέσεις. Νεύρα και εντάσεις δεν θα αποφευχθούν και μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις, μη αναστρέψιμες. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες αλλά χωρίς διάρκεια και σταθερότητα. 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποιοι άνθρωποι, με κύρος και πολλές γνωριμίες, θα παίξουν τον ρόλο του μέντορα για σας, βοηθώντας σας να «πλασάρετε» σωστά τόσο τα σχέδιά σας όσο και σας τους ίδιους. Μια καλή ευκαιρία για δεύτερη απασχόληση δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας έχει ανατεθεί για αυτό και θα απολαύσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συνεργατών αλλά και των ανωτέρων σας. Οικονομικώς στέκεστε πολύ καλά, εκτός ίσως από μερικές έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα είναι αδύνατον για τον σύντροφό σας να απιστήσει, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι σε έξαρση και εντοπίζει τα ψέματα αμέσως. Το ίδιο όμως συμβαίνει και από τη μεριά του συντρόφου σας, για αυτό ούτε καν να σας περάσει από το μυαλό η ατασθαλία.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

LIFESTYLE

“Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι” εξηγεί η Μαρίνα Σάττι. Στον...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Διοικητής του 306 Εργοστασίου Βάσεως Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ) Συνταγματάρχης (ΤΧ) Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο Διευθυντής και Πρόεδρος του...