Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αυτή είναι η 33χρονη που κάνει σεξ με παρθένους για να επιβιώσει

Είναι εργαζόμενη στο σεξ και αποκαλύπτει ότι οι μητέρες την πληρώνουν για να ξεπαρθενέψει τους γιους τους.

Η 33χρονη Άριελ Λιτλ εργάζεται στο Chicken Ranch, έναν νόμιμο οίκο ανοχής στη Νεβάδα των ΗΠΑ, αλλά εργάζεται και εκτός για να προσφέρει στους άπειρους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εμπειρία. «Οι μαμάδες στέλνουν τους γιους τους σε εμένα πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία», δήλωσε η Λιτλ στο Kennedy News.

 

«Έρχονται από έναν χώρο φροντίδας και ενδιαφέροντος – θέλουν να βεβαιωθούν ότι το παιδί τους ουσιαστικά δεν θα γίνει πικρόχολο και αρνητικό απέναντι στις γυναίκες. Έρχονται σε επαφή μαζί μου, επειδή τα παιδιά τους δεν έχουν ποτέ συνδεθεί με γυναίκες για οποιονδήποτε λόγο».

Η ίδια εξήγησε ότι ορισμένοι από αυτούς τους άνδρες είναι εσωστρεφείς και δεν ξεκίνησαν ποτέ τους τα ραντεβού ή τη σεξουαλική ζωή. Καλωσορίζει τις μητέρες που κλείνουν ραντεβού μαζί της για τους γιους τους, «αρκεί να είναι συναινετικό και το άτομο να γνωρίζει τι είναι αυτό που παίρνει ως δώρο».

«Το να βγουν ραντεβού είναι πραγματικά μια πρώτη εμπειρία γι’ αυτούς, οπότε είναι τόσο αγχωτικό και νευρικό», εξηγεί, σύμφωνα με τη New York Post.

Για να διευκολύνει αυτούς τους άνδρες, η εργαζόμενη στο σεξ οργανώνει ένα δοκιμαστικό ραντεβού, «για να τους προετοιμάσει με τις δεξιότητες που θα χρειαστούν για να έχουν επιτυχημένες σχέσεις στο μέλλον».

 

«Είχα άντρες που έτρεμαν σε μια αναπαράσταση ενός πρώτου ραντεβού, κάποιοι από αυτούς δεν είχαν δώσει καν το πρώτο τους φιλί», δήλωσε η ίδια. «Νομίζω ότι είναι πραγματικά ωφέλιμο να έχεις αυτή την πρώτη εμπειρία με κάποιον που είναι πιο έμπειρος, επειδή δεν πρόκειται να υπάρξει καμία κριτική. Έχω πολύ καλή αίσθηση του πώς να κάνω τους ανθρώπους να χαλαρώσουν και να ξεπεράσουν τα νεύρα τους και να προετοιμάσω κάποιον για την καλύτερη δυνατή στιγμή».

Εξήγησε ακόμα ότι έχει παρατηρήσει ότι πολλοί παρθένοι άνδρες ηλικίας 30, 40, 50 ετών επαναξιολόγησαν τις προτεραιότητές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αποφασίζοντας να δοκιμάσουν και να έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι πελάτες της Λιτλ παρθένοι. «Βλέπω άνδρες σχεδόν όλων των ηλικιών, από εκείνους που είναι 21 ετών και κάνουν δώρο στον εαυτό τους για τα γενέθλιά τους μέχρι άνδρες στα 70 τους», είπε.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΕΛΛΑΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκίνησε επίσημα από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου. Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου 2024 <imgsrc=””...

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο συλληφθείς για πρόκληση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τη Μεγάλη Τρίτη σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Καλεντζίου. Σημειώνεται ότι του επιβλήθηκε και διοικητικό...