Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αντέδρασε η Μαρίνα Πατούλη: “Αν ήμουν μία απλή γυναίκα της καθημερινότητας, θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση;”

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην υποψήφια δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης απαντά στο φλέγον κοινωνικοπολιτικό ζήτημα των τελευταίων εβδομάδων, που δεν είναι άλλο από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να υφίσταται έξωση.

«Είμαι φύσει παραδοσιακός άνθρωπος, προέρχομαι από μία συντηρητική οικογένεια. Όμως θεωρώ ότι οι εποχές και οι κοινωνίες εξελίσσονται. Είμαι θετική στις επιλογές ενός ζευγαριού ομοφύλων να ολοκληρώσουν τη σχέση τους με έναν γάμο», αναφέρει αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Στο θέμα της τεκνοθεσίας προβληματίζομαι πολύ, γιατί γνωρίζω πως σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως είναι η υιοθεσία παιδιών υπάρχουν προβλήματα στην ενηλικίωση και τον κοινωνικό περίγυρο. Στο θέμα της τεκνοθεσίας θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά στην ελληνική κοινωνία, ώστε αυτά να μπορούν να ενσωματωθούν ισότιμα στο σχολικό περιβάλλον και να μην στιγματίζονται», σχολιάζει αμέσως μετά.

«Είμαι κατά της παρένθετης μητρότητας και σωστά ήταν αυτή η εισήγηση του πρωθυπουργού μας. Πρέπει να γίνει στοχευμένη δουλειά», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Διάβασα κι εγώ το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ανησυχούν τα Μέσα μήπως δεν έχω στέγη να μείνω; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δόξα τω Θεώ»

«Αν ήμουν μία απλή γυναίκα της καθημερινότητας, θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση; Πόσο ενδιαφέρει αν μου έκαναν αύξηση ενοικίου; Μπορώ να ανταπεξέλθω, είμαι καλά»

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και τα καταστήματα μένουν ανοιχτά έως τις 19:00 για τις τελευταίες αγορές του Πάσχα. Τα σούπερ μάρκετ παραμένουν επίσης ανοιχτά με άλλα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...