Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σύγχυση και μπερδέματα για 3 ζώδια αυτή την εβδομάδα

Ζώδια: Μια πολύ ενδιαφέρουσα αστρολογική όψη μας περιμένει τις επόμενες ώρες και θα χρειαστεί να δείξουμε προσοχή.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει μπερδέματα, σύγχυση, και ασάφεια τόσο στα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά μας.

Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες. Εξαιτίας της όψης αυτής, δεν βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα, αλλά έτσι όπως θα θέλαμε να είναι.

Καλό είναι να μην εμπιστευτούμε την κρίση μας για τις επόμενες ημέρες και κυρίως να απέχουμε από μπερδεμένες καταστάσεις και προσδοκίες. Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν ούτε τα διλήμματα, ούτε και οι απογοητεύσεις. Πιο αναλυτικά τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο, έχουν ως εξής:

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει ένα πολύ χαοτικό και μπερδεμένο αέρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Πιθανώς να έχετε λανθασμένες εντυπώσεις σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε από μια σχέση και να μη γνωρίζετε πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε απέναντι στο ταίρι σας ή σε έναν συνεργάτη.

Για το επόμενο διάστημα μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις και καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί με τα μεγάλα λόγια που θα ακούσετε.

Παρθένοι

Θα είστε πολύ ευάλωτοι, ευαίσθητοι και μπερδεμένοι για το επόμενο διάστημα. Πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα που σας κάνουν να αναθεωρήσετε, ή να σκεφτείτε πως έχετε πάρει λάθος αποφάσεις.

Θα αναπολείτε παρελθοντικές καταστάσεις και ίσως μπορεί ανακαλύψετε ένα ψέμα σχετικά με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή ένα ακίνητο. Αυτές οι ημέρες χρειάζονται προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σας και καλό θα ήταν να δείξετε ψυχραιμία και κατανόηση, χωρίς να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.

Τοξότες

Η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη, ενώ μπορεί να νιώσετε πως σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε και να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Αυτό το τετράγωνο θα δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες είτε σε σχέση με ένα πρόσωπο στα ερωτικά σας είτε σε σχέση με ένα επαγγελματικό πλάνο, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευτείτε, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως τα είχατε στο μυαλό σας.

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και να είστε τόσο μπερδεμένοι που να μην ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του Θείου Δράματος και στις απανταχού εκκλησίες θα ψαλεί ο επιτάφιος θρήνος καθώς συμβολίζει τα συμβάντα της δίκης...