Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Έρχεται δύσκολο Σαββατοκύριακο για 3 ζώδια-Θα τα βρουν σκούρα

Ένας από τους σημαντικότερους πλανήτες στην αστρολογία έχει αλλάξει θέση και φέρνει αλλαγές για ορισμένα ζώδια

Ο Άρης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πλανήτες της αστρολογίας, συμβολίζοντας τη μάχη, την σεξουαλικότητα, την διεκδίκηση, αλλά και τις φιλοδοξίες. Από σήμερα εισήλθε στο εργατικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 13/02.Αυτό σημαίνει πως από εδώ και στο εξής, θα έχουμε κινητά, θα θελήσουμε να ακολουθήσουμε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα, αλλά και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας. Αυτό όμως δεν ισχύει για όλα τα ζώδια, αφού αρκετά από αυτά θα δυσκολευτούν πολύ το επόμενο διάστημα.

Κριός

Για το επόμενο διάστημα θα μπείτε σε εντατικούς ρυθμούς σε ότι αφορά επαγγελματικά και οικογένεια. Θα νιώσετε πίεση και καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε γι’αυτό και να μην ξεσπάσετε με την πρώτη ευκαιρία.

Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον είτε γιατί γίνεται μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς σας είτε γιατί αλλάζουν κάποιες συνθήκες. Ξεκινά για εσάς μια κουραστική περίοδος, επομένως κάντε υπομονή και προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων.

Καρκίνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

11/01/2024
|
23:38

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γυμνή στην μπανιέρα της [εικόνες]

 

Για εσάς τους Καρκίνους, ο Άρης έρχεται να φέρει τα πάνω – κατά σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν υπάρχουν προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό ή καταπιεσμένα συναισθήματα, τώρα θα βγουν όλα στην επιφάνεια και ίσως οδηγηθείτε σε εκρηκτικές καταστάσεις.

Μπορεί να έχετε έντονες εντάσεις και ρήξεις, ειδικά αν οι άλλοι σας αμφισβητούν ή προσπαθήσουν να σας επιβάλουν τους δικούς τους ρυθμούς ή απόψεις. Το σημαντικό γι’ αυτό το διάστημα είναι να παραμείνετε ειλικρινείς στα όσα νιώθετε.

Αιγόκερως

Είστε το ζώδιο με την μεγαλύτερη επιρροή από το συγκεκριμένο αστρολογικό γεγονός μιας και θα φιλοξενείτε τον θεό του πολέμου στο ζώδιο σας μέχρι και μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Αυτό είναι και θετικό, αλλά και αρνητικό. Αφού από τη μια θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θάρρος και αποφασιστικότητα -αλλά από την άλλη, τα νεύρα, η βιασύνη, και η αλαζονεία δεν θα λείψουν.

Προσέξτε τη σχέση με τον-ην σύντροφό σας, καθώς η αλαζονική σας στάση και συμπεριφορά μπορεί να φέρει συγκρούσεις μεταξύ σας και να ανταλλάξετε λόγια βαριά. Επίσης, αποφύγετε τις «κακές παρέες», διότι μπορεί να βλάψετε τη φήμη σας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τιμάται η μνήμη του. Η ημερομηνία μνήμης του, είναι κινητή, αλλά συνήθως εορτάζεται...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον τέσσερις συναγωγές στο Μανχάταν έγιναν στόχοι απειλών για τοποθετήσεις βομβών χθες Σάββατο, πάντως καμιά δεν κρίθηκε σοβαρή από την αστυνομική διεύθυνση Νέας Υόρκης...

ΕΛΛΑΔΑ

Με το έθιμο του ρουκετοπόλεμου μετέφεραν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στο Βροντάδο της Χίου. Σύμφωνα με την παράδοση, τα αντίπαλα συνεργεία των δύο...

ΕΛΛΑΔΑ

Για ακόμα μια χρονιά η Ανάσταση στον δρόμο έξω από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Λαγουμιτζή στο Νέο Κόσμο τηρήθηκε το «έθιμο» με...