Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Καρράς: Έτσι σκηνοθέτησαν το τελευταίο βίντεο κλιπ του άρχοντα

Βασίλης Καρράς: Τεράστιο το κενό που αφήνει στο Ελληνικό μουσικό στερέωμα η απώλεια του Βασίλη Καρρά.Ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές δεν είναι πια ανάμεσά μας ωστόσο θα ζει στις καρδίες όλων μας μέσα από τα τραγούδια του.

Πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το τελευταίο video clip του Βασίλη Καρρά με τίτλο ”Χύμα στο κύμα” με τον Κώστα Καπετανίδη να αποκαλύπτει μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πώς κατάφερε να το σκηνοθετήσει ενώ ο τραγουδιστής δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Όπως μετέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου επειδή η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να κάνει κανονικό γύρισμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης κατάφερε να τον εντάξει σε πλάνα.

Βασίλης Καρράς: Έγραψε το τελευταίο του τραγούδι στην εντατική

Ο Βασίλης Καρράς όταν μπαινόβγαινε το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη με τον καρκίνο έγραψε ένα τραγούδι και μάλιστα είχε βρει και σε ποιον τραγουδιστή θα το έδινε.

Η φωνή του Βασίλη Καρρά σίγησε, μια για πάντα, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ο λαϊκός τραγουδιστής που είχε καταφέρει να αγαπηθεί από ανθρώπους όλων των ηλικιών εντός και εκτός Ελλάδας, δεν είναι πια στη ζωή.

Στη δημοσιότητα έρχονται δύο ειδήσεις που θα απαλύνουν λίγο τον πόνο των θαυμαστών του. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του αlpha «Super Κατερίνα» έγινε γνωστό ότι ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς έγραψε ένα τραγούδι – που χαρακτηρίζεται «μυθικό» από τη δημοσιογράφο της εκπομπής Ελισάβετ Οικονόμου- κατά τη διάρκεια νοσηλείας του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική», αναφέρει η δημοσιογράφος και προσθέτει: «Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι, όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους. Στην καρδιά του, όμως, είχε λίγους, κι ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε “αυτό το τραγούδι στο δίνω να το βγάλεις”. Το έχει έτοιμο, όμως, επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο, δεν ξέρω τα σχέδιά του. Ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος», τόνισε η δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....