Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Χατζίδου – Παύλου: Η κόρη μας θύμισε τι θα πουν Χριστούγεννα

Η χαρά της ζωής, ένα αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι που χαρίζει απλόχερα αισιοδοξία και χαμόγελα στον κόσμο, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανοίγουν την καρδιά τους και μας εύχονται καλά Χριστούγεννα. Πλήρεις και ευτυχισμένοι, μιλούν για την τηλεοπτική τους πορεία, κάνουν απολογισμό και θυμούνται τις ομορφότερες γιορτές τους.

Πώς κυλά η δεύτερη σεζόν με το «Breakfast@STAR»;

Ελένη Χατζίδου: Νιώθω ότι έχουμε βρει τα πατήματά μας, τις συνήθειές μας… Εχουμε μάθει περισσότερα πράγματα, έχουμε εξελιχθεί, αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο.

Ετεοκλής Παύλου: Συμφωνώ απόλυτα με την Ελένη, ωστόσο θα ήθελα να προσθέσω ότι παίζει σημαντικό ρόλο και η άφιξη του Χρήστου Αϊβαλιώτη σε ρόλο αρχισυντάκτη. Εγιναν αλλαγές και μέσα από αυτές εξελιχθήκαμε, καταφέραμε να δούμε τον εαυτό μας στην καλύτερή του εκδοχή.

Εκφράζεστε με μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με την περσινή χρονιά;

Ε.Χ.: Ναι, εγώ νιώθω πολύ καλύτερα. Βάζω με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις μου σε τάξη, έχω μάθει να διαχειρίζομαι καλύτερα τις καταστάσεις. Εχω φτάσει σε ένα σημείο να μπορώ να εξωτερικεύω όλα αυτά που σκέφτομαι και θα έλεγα στην παρέα μου, με τον σωστό τρόπο, στον αέρα. Εχω χαλαρώσει και το ευχαριστιέμαι πολύ.

Ε.Π.: Θαρρώ ότι φέτος συμβαδίζω καλύτερα με τα θέματα, οπότε εκφράζομαι καλύτερα.

Εχετε αποδείξει ως ομάδα ότι είστε ταγμένοι στην ψυχαγωγία… Σωστά;

Ε.Χ.: Είμαστε πιστοί στην ψυχαγωγία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ανεξάρτητα από τα νούμερα τηλεθέασης, προσπαθούμε να υπηρετούμε κάτι συγκεκριμένο και για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να ανοίγει ο τηλεθεατής την τηλεόραση και να ξέρει τι θα δει σε εμάς!

Ε.Π.: Δεν σημαίνει ότι επειδή κάνουμε ψυχαγωγία δεν προβληματιζόμαστε ή δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε σε ζητήματα κοινωνικά. Ωστόσο, όταν θες να καταπιαστείς με την ενημέρωση, πρέπει να κάνεις ρεπορτάζ και να έχεις δημοσιογραφική υπόσταση. Εμείς έχουμε επιλέξει να κάνουμε ψυχαγωγία.

 Πώς βλέπετε τα νούμερα τηλεθέασης;

Ε.Χ.: Αρχικά, έμαθα ακριβώς τι ώρα βγαίνουν τα νούμερα (γέλια)… Πλέον, βλέπουμε ακόμη και τα μονόλεπτα, ποια θέματά μας «πήγαν καλά», συζητάμε με τον αρχισυντάκτη μας. Αν πω, όμως, ότι με επηρεάζουν, θα πω ψέματα. Προβληματίζομαι, αλλά μέχρι εκεί. Τη διάθεσή μου δεν θα τη χάσω. Κρατώ μία φράση που μου είχε πει κάποιος, όταν ξεκίνησα το τραγούδι: «Εσύ είτε ένα άτομο να είναι από κάτω είτε 50.000, θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό»… Οσοι συντονίζονται στο STAR, θέλω να βλέπουν τη χαρά μου. Να πούμε, βέβαια, ότι τα νούμερα είναι καλύτερα φέτος και χαίρομαι.

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; Πολλοί κάνουν λόγο για ανθρωποφαγία…

Ε.Χ.: Δεν ξέρω αν αυτό υπήρχε και προηγούμενες χρονιές ή είναι καινούργιο… Οπως και να έχει, εγώ στεναχωριέμαι. Αυτό που επικρατεί, παρουσιαστές να καταχρώνται τον τηλεοπτικό αέρα και να μιλούν για προσωπικά τους θέματα, δεν με βρίσκει σύμφωνη. Δεν μου αρέσει που βλέπουμε αυτή τη δημόσια ανταλλαγή πυρών. Εγώ, δηλαδή, δεν το έχω κάνει… Εχω καταπιεί πράγματα, χωρίς να σημαίνει ότι νιώθω ότι μας έχουν φερθεί άσχημα.

 Ε.Π.: Εγώ αισθάνομαι ότι μας έχουν φερθεί άσχημα… Από επιλογή δεν απαντάμε στον τηλεοπτικό αέρα. Αναφορικά με την ανθρωποφαγία, θεωρώ ότι ανέκαθεν υπήρχε. Με τη διαφορά, βέβαια, ότι φέτος δεν υπάρχουν υπονοούμενα, όλα γίνονται με ονόματα και ξεκάθαρα.

Αν κάνατε έναν απολογισμό για τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεστε καθημερινά στον τηλεοπτικό αέρα, ποιο θα ήταν το πρόσημο;

Ε.Χ.: Μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο, μου αρέσει αυτή η θέση στην οποία βρίσκομαι. Νιώθω ότι κάνω αυτό για το οποίο είμαι «κατασκευασμένη»-«προορισμένη»… Από μικρή ήθελα να κάνω τον κόσμο να γελά, να φτιάχνω τη διάθεση των υπολοίπων.

Ε.Π.: Θετικό είναι για μένα το πρόσημο. Οσο περνάει, μάλιστα, ο καιρός τα βλέπω όλα πιο ωραία!

Πώς θα περάσετε τα Χριστούγεννα;

Ε.Χ.: Εγώ έκλεισα live εμφανίσεις… Αν και η καθημερινότητα είναι πιεστική, επέλεξα να κάνω δύο live τώρα που οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις το απαιτούν. Μου λείπει αυτό το κομμάτι και είπα να το τολμήσω. Πρωτοχρονιά θα φύγουμε, θα πάμε σε μία φάρμα με το παιδί, τη μητέρα και τον αδελφό του Ετεοκλή. Να σημειώσω ότι ετοιμάζω και ένα νέο κομμάτι με τον Nivo, το οποίο μιλά για τη ζωή του Ετεοκλή μετά το ατύχημα. Είναι ένα συγκινητικό τραγούδι, που βγάζει αισιοδοξία…

Τι σημαίνουν για εσάς γιορτές; Μετά τον ερχομό της μικρής απέκτησαν άλλο νόημα;

Ε.Χ.: Είχα ξεχάσει πώς ήταν οι γιορτές μέχρι τη στιγμή που ήρθε η μικρή. Μας ξαναθύμισε την ανεμελιά και το παιχνίδι. Ξαναζούμε μαζί της την παιδική μας ηλικία και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Γιορτές, λοιπόν, σημαίνουν αγκαλιές, οικογενειακές στιγμές, ζεστασιά…

Ε.Π.: Xριστούγεννα σημαίνουν μελομακάρονα, γλυκά, ζάχαρη, σοκολάτα (γέλια)… Με το παιδί θέλεις να δημιουργήσεις τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Νιώθω ευλογημένος που μπορούμε να γιορτάζουμε με όλα τα αγαθά και τα καλά.

Τι εύχεστε για το 2024;

Ε.Χ.: Ηρεμία! Η ζωή χωρίς μπερδέματα, απωθημένα και κακίες, είναι ομορφότερη. Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας κι ας γίνουμε καλύτεροι και «καθαροί» από εντάσεις… Κυρίως, όμως, υγεία σε όλο τον κόσμο.

Ε.Π.: Υγεία, ειρήνη και όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη με μικρότερο τίμημα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του Θείου Δράματος και στις απανταχού εκκλησίες θα ψαλεί ο επιτάφιος θρήνος καθώς συμβολίζει τα συμβάντα της δίκης...