Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Βασίλης Καρράς: Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρετά

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η είδηση ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορονοϊό στην εντατική.

Μουσικοί, τραγουδιστές, συνάδελφοι και φίλοι του αγαπημένου καλλιτέχνη, τον αποχαιρετούν στα social media τις τελευταίες ώρες, με συγκινητικές αναρτήσεις.

Όλοι γράφουν πως ήταν τιμή τους που τον γνώρισαν ή που συνεργάστηκαν, ενώ τον αποκαλούν ως κάτι παραπάνω από τραγουδιστή, αναφερόμενοι στην προσωπικότητα και την ζεστή καρδιά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην μακρά του πορεία, ο Βασίλης Καρράς είχε συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.

Όπως ο Χρήστος Δάντης ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο από το στούντιο όπου τραγουδούσε μαζί με τον Βασίλη Καρρά σε ντουέτο. Τα λόγια του κάτω από την ανάρτησή του προκάλεσαν συγκίνηση. Δείτε παρακάτω:

View this post on Instagram

 

Πυξ Λαξ

“Τι να γράψουμε για αυτά τα τρομερά νέα μέσα στα Χριστούγεννα; Ο πιο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής. Η πιο μεγάλη λαϊκή ψυχή. Μόνο όσοι τον έζησαν ξέρουν. Αλλά κι ο κόσμος που τον αγάπησε. Χωρίς αυτόν στην αρχή μας τίποτε δεν θα ήταν ίδιο. Χωρίς την γενναιοδωρία του και την βοήθεια του. Άλλαξε με την φωνή του τα πράγματα .Ξεπέρασε όρια. Διέλυσε τα μικρονοϊκά φράγματα. Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ από μας τα φιλαράκια σου κι ένα καλό ταξίδι να έχεις αδελφέ μας. Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο θα σε θυμόμαστε και θα σε τραγουδάμε. Καλή αντάμωση με τον Μάνο εκεί που θα πας και αν σκαρώσετε κανένα τραγουδάκι ακόμη,στείλτε το και προς τα κάτω γιατί είμαστε πολύ φτωχοί πια”.

Ο Νίκος Κουρκούλης ανέβασε  μια φωτογραφία και γράφει:  “ΠΟΥ ΠΑΣ;;; ΠΟΥ ΠΑΣ;;..ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…ΔΕ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ …ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ !!! Θα τολμήσω με ταπεινότητα να προτείνω κάτι ,αν και δε το συνηθίζω ,αλλά σήμερα είναι μια μοναδική μέρα για μένα και επιβάλλεται Αξίζει σήμερα στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ να αφιερώσουμε όλοι οι συνάδελφοι ερμηνευτές – καλλιτέχνες ένα τραγούδι …στον τελευταίο άντρα Λαϊκό Άνθρωπο Ερμηνευτή της γενιάς μας ,ασχέτως σκηνής και είδους μιας και ο Βασίλης ανήκε σε όλους !”

 

Ο Ηλίας Βρεττός σε ανάρτηση του γράφει: “Βασίλη μου σαν την ψυχή σου δεν θα υπάρξει άλλη στο χώρο μας… Ένα μεγάλο κενό αφήνεις αλλά και μία τεράστια παρακαταθήκη που θα την τραγουδάμε πάντα!!! Καλό παράδεισο να έχεις άρχοντα και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη μου οικογένεια σου!”.

 

Η Ελένη Χατζίδου γράφει:  “”Πιτσιρίκο” ήσουν μεγάλος δάσκαλος… τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου. Καλό ταξίδι. Βρες το Παντελούκο μας εκεί πάνω…”

 

Η Χαρά Βέρρα αναφέρει:  “ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! Θα είσαι πάντα εδώ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.”

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η αγοραστική κίνηση, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα ήταν αυξημένη συγκριτικά με πέρυσι και ικανοποίησε τους ανθρώπους της αγοράς στους κλάδους του...

LIFESTYLE

Απίστευτο χειροκρότημα για την Ελένη Φουρέιρα η οποία έβαλε φωτιά στη σκηνή της Eurovision. Ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision ξεκίνησε και επίσημα στο Malmö Arena...

ΔΙΕΘΝΗ

Η TikTok και η κινεζική μητρική της εταιρεία ByteDance δήλωσαν την Τρίτη ότι κατέθεσαν αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ ζητώντας να εμποδίσουν τον...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συναγερμό τα κομματικά επιτελεία, ενόψει των ευρωεκλογών. Ο πρωθυπουργός επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα, και αρχίζει άμεσα περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, θέτοντας το...