Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πώς να αντιμετωπίσεις την πεθερά σου… ανάλογα με το ζώδιό της!

Έρχονται τα Χριστούγεννα και οι οικογένειες θα κάτσουν γύρω από το εορταστικό τραπέζι σε κλίμα αγάπης και ομόνοιας, ωστόσο…ακόμα και αυτές τις ζεστές οικογενειακές στιγμές, κάποιες ενδοοικογενειακές κόντρες δεν λένε να καταλαγιάσουν! Αν έχετε αυτό που λέμε μια…κακιά πεθερά, δείτε πώς θα τα βγάλετε πέρα μαζί της για να μην σας βγάλει αυτή…τις γιορτές από την μύτη, ανάλογα με το ζώδιό της!

Τι να κάνετε εάν η πεθερά σας είναι…

Κριός

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πείτε σε αυτή τη γυναίκα να ηρεμήσει. Θα γίνει χειρότερη. Όταν κοκκινίζει στο πρόσωπό της και μοιάζει έτοιμη να σας δαγκώσει, φύγετε ήρεμα και περιμένετε υπομονετικά μέχρι να ηρεμήσει από μόνη της. Αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρει.

Ταύρος

Με ένα πλουσιοπάροχο και ωραία στρωμένο τραπέζι, θα καταφέρετε να κρατήσετε την Ταυρίνα πεθερά σας αρκετά ευχαριστημένη, ώστε να…ξεχάσει να στάξει δηλητήριο για εσάς.

Δίδυμος

Μην την αφήσετε να κάνει καμιά δουλειά. Η πεθερά που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων δεν έχει καμιά όρεξη να προσέχει τα παιδιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αντιθέτως έχει πολλή όρεξη για κουτσομπολιό και αυτό θα πρέπει να της δώσετε. «Θάψτε» όλους τους άλλους για να μην «θάψει» εσάς!

Καρκίνος

Τους αρέσουν οι συναισθηματισμοί και η αυτοθυματοποίηση, οπότε, για να αποφύγετε τουλάχιστον τη γκρίνια, δώστε τους λίγο συναίσθημα και προσοχή με τρόπο που εσείς ελέγχετε. Ιδανικά, ζητήστε τους να δείτε κάποια φωτογραφία των παιδικών τους χρόνων και αφήστε τες να μιλάνε μόνες τους για το πώς ήταν εκείνα τα χρόνια.

Λέων

Τους αρέσουν οι πολυτέλειες και οι γκράντε κινήσεις οπότε βάλτε έναν φωτογράφο ή, τέλος πάντων, όποιον βγάζει καλές φωτογραφίες να τις απαθανατίσει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Κάντε την λιονταρίνα πεθερά σας να νιώσει σταρ, ώστε εσείς να νιώσετε γαλήνη.

Παρθένος

Είναι εμμονικές με την καθαριότητα και την τακτοποίηση. Δώστε τους να κάνουν την πιο βαρετή και μίζερη δουλειά που εσείς βαριέστε να κάνετε και θα έχετε διπλό κέρδος.

Ζυγός

Μακριά και αγαπημένες με τις πεθερές Ζυγούς, καθώς αλλάζουν διάθεση από την μία στιγμή στην άλλη. Μην σας ξεγελάει το ωραίο δώρο που σας έκανε – Πείτε ένα «ευχαριστώ» και πασάρετε αυτή την πεθερά σε κάποιον άλλο για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Σκορπιός

Οι κολακείες δεν οδηγούν πουθενά με τις πεθερές Σκορπιούς, οπότε μην το παρακάνετε, προσπαθώντας να τις εντυπωσιάσετε. Δείξτε τους ότι, όπως και αυτές, έτσι και εσείς δεν…αστειεύεστε. Προσέξτε όμως να μη γίνετε και πολύ ανταγωνιστικές/ανταγωνιστικοί.

Τοξότης

Επειδή θα σας…ζαλίσει, βάλτε την να κάνει κάτι διασκεδαστικό, όπως το να διαλέξει την μουσική (ναι, θα το ανεχτείτε, τι να κάνουμε) ή να φτιάξει τα ποτά. Μόνο έτσι θα έχετε την ησυχία σας και θα γλιτώσετε από συμβουλές που ποτέ δεν της ζητήσατε.

Αιγόκερως

Δύσκολο να εντυπωσιάσετε μία πεθερά Αιγόκερω. Με μία καθαρή κουζίνα και σκληρή δουλειά, θα γλιτώσετε, ωστόσο, από τυχόν υπονοούμενα και κακίες!

Υδροχόος

Οι πεθερές αυτές πάσχουν από κόμπλεξ ανωτερότητας. Όπως και με τους Αιγόκερους, ποτέ δεν καταφέρετε να τις εντυπωσιάσετε, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μη δίνετε και πολλή σημασία σε ό,τι λένε!

Ιχθύς

Μην τις πιέζετε, μην τις αγχώνετε. Δώστε τους μπόλικο αλκοόλ και μεζέδες και, όταν βγουν…νοκ άουτ, μία ζεστή κουβέρτα για να κοιμηθούν στον καναπέ. Μέρα είναι και αυτή και θα περάσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...