Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιώργος Αρσενάκος για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη: “Περιμένουμε τον νέο δίσκο, τα τραγούδια τα επέλεξε στην καραντίνα”

“Το φυσικό του περιβάλλον είναι στη σκηνή. Ο κόσμος τον λατρεύει. Έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος και έχει να κάνει πολλά πράγματα ακόμα”, δηλώνει ο CEO της Panik Records.

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης (20/12) ο Γιώργος Αρσενάκος. Ο CEO της Panik Records μίλησε για τα επόμενα βήματα της δισκογραφικής του εταιρείας, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Νότη Σφακιανάκη για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

«Εγώ μεγάλωσα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Άννα Βίσση. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη, που είναι το Κοινωνικό και το Ερωτικό και τον περιμένουμε τώρα να επανέλθει και να βγάλουμε το τρίτο μέρος, το Χορευτικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος στην κάμερα του Alpha.

«Το φυσικό του περιβάλλον είναι στη σκηνή. Ο κόσμος τον λατρεύει. Έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψει να κάνουμε το τρίτο μέρος της τριλογίας. Τα τραγούδια τα επέλεξε στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε νιώσει έτοιμος. Έχει να κάνει πολλά πράγματα ο Νότης», αποκαλύπτει ο CEO της Panik Records στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε κάποιες κουβέντες για να κάνω κάποια αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες, τα μουσικά icons της Ελλάδας, τους μουσικούς μας «ήρωες» που έχουν σφραγίσει την πορεία μας και να δούμε ανατρεπτικά ντουέτα, που αρέσουν πολύ στον κόσμο», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Αρσενάκος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...