Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Νίκος Φλωρινιώτης: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που δεν πρόλαβε

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (19.12.2023) ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Τον θάνατο του αδερφού της επιβεβαίωσε με τρεμάμενη φωνή η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα. «Καταστράφηκα» είπε η Άννα Φλωρινιώτη για τον χαμό του αδερφού της με λυγμούς ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας τους Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, είχε μιλήσει για την μάχη με τον καρκίνο, την οποία έδινε με το κεφάλι ψηλά και με την στήριξη της οικογένειας του.

Ο θάνατος του πατέρα του που τον κατέβαλε

Όταν αποχαιρέτησε τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξέφρασε το παράπονο και τη στενοχώρια, μιας και δεν κατάφερε να είναι δίπλα στον πατέρα του, στις τελευταίες του στιγμές. «Εγώ τον είχα δει πριν από δύο ημέρες και ήταν να πάμε εκείνη την ημέρα. Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Οι τελευταίες μαρτυρικές του στιγμές

Τη μέρα του θανάτου του, η αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη παραδέχτηκε ότι ο θάνατος του πατέρα τους, τον κατέβαλε. Μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε τις τελευταίες του μέρες, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο. «Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου, μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε» είπε.

«Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του. Ο Νίκος δεν γνώριζε πόσο έχει επιδεινωθεί ο καρκίνος, έκανε ανοσοθεραπείες. Την τελευταία εβδομάδα δεν επικοινωνούσε και επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσε βαριά υπνωτικά και ήταν σε καταστολή».

Τέλος, η Άννα Φλωρινιώτη είπε: «Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του συνέντευξη

Λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του αλλά και τον θάνατο του πατέρα του.

«Είχα απώλεια βάρους, κόπωση, κατάθλιψη. Πέρασα από όλα τα στάδια και μετά μου έκατσε και η απώλεια του πατέρα μου. Εγώ έχω μεγάλη πίστη στον Θεό, με βοήθησε και ο Άγιος Εφραίμ αλλά έχω πίστη και στην ιατρική.» είπε αρχικά. Και συμπλήρωσε πως η τελευταία κουβέντα του πατέρα του σε εκείνον ήταν «Παιδί μου να πεθάνω εγώ αρκεί εσύ να γίνεις καλά».

Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην τότε ανάρτησή του στα media δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

 

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλώντας για την επίσκεψή του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Νίκος Φλωρινιώτης αποκαλύπτει όσα του είπε.

«Ο Γιάννης ο Φλωρινιώτης ήταν ένας παρεξηγημένος άνθρωπος αλλά είχε αυτό που λέμε πολύ καλή ψυχή. Πριν πεθάνει έμαθε για τον γιο του και όταν μπήκε στο νοσοκομείο ένοιωσα μία παρόρμηση εσωτερική να πάω και να του πω «ρε φίλε μη φοβάσαι θα το κερδίσεις το στοίχημα. Μάλιστα του πήγα και το βιβλίο μου με μία αφιέρωση που έλεγε ότι θα σε περιμένω να γράψουμε μαζί τον ζεϊμπέκικο του νικητή. Πιστεύω ότι του έκανε καλό. Ξέρεις εμείς που περάσαμε από τον καρκίνο και φύγαμε πρέπει να λέμε στους άλλους να παλέψουν και να τους δίνουμε κουράγιο και ελπίδα. Αυτά είχα πει στον Νίκο.» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Νίκος Φλωρινιώτης: Η συγκλονιστική δήλωση της αδερφής του – «Καταστράφηκε»

Στον αέρα την εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη , Αννούλα η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για τον θάνατο του αδελφού της.

«Καλημέρα», είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη και ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο αδελφός της, Νίκος, έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

«Καταστράφηκα», ανέφερε λίγο αργότερα η Αννούλα Φλωρινιώτη, με τους συντελεστές της εκπομπής να προσπαθούν να διαχειριστούν αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

«Δεν μπορώ συγγνώμη» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη μη μπορώντας να αρθρώσει ούτε λέξη.

Συγκινεί η Μάχη Φλωρινιώτη: «Ο Θεούλης δεν λυπήθηκε το παιδάκι μου»

Η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή το Πρωινό και λύγισε μιλώντας για τον θάνατο του γιου της, Νίκου Φλωρινιώτη. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και δυστυχώς σήμερα, 19 Δεκεμβρίου κατέληξε.

«Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…», είπε χαρακτηριστικά λίγο μετά τον θάνατο του γιου της η Μάχη Φλωρινιώτη.

Δείτε το βίντεο:

Τα πρώτα λόγια της Αννούλας Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο: «Δε νιώθω καλά»

Η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Αννούλα Φλωρινιώτη, βρέθηκε έξω από το Λαϊκό Νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του. Η Αννούλα Φλωρινιώτη σε κακή ψυχολογική κατάσταση είπε στους ρεπόρτερ: «Δεν είμαι σε θέση να πω τώρα κάτι. Δεν είμαι σε φάση. Να μιλήσετε με τον γιατρό. Θα σας τα πω άλλη στιγμή. Δε νιώθω καλά. Θα σας πουν οι άλλοι για την κηδεία»

Σοκαρισμένη η Μενεγάκη: «Τρομερό για την οικογένεια Φλωρινιώτη, πολύ βαρύ»

Συγκλονισμένη ήταν και η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν γίνεται να μην κάνουμε μία αναφορά σε μία πολύ δυσάρεστη είδηση που άκουσα το πρωί. Πραγματικά είναι από αυτά που λες ότι ένα νέο παιδί έφυγε από τη ζωή, για εμάς, κάπως ξαφνικά. Ξέραμε ότι ήταν άρρωστος αλλά δεν ξέραμε την κατάστασή του. Τι τρομερό για όλη την οικογένεια. Δύο άνθρωποι από τη στενή στενή οικογένεια να φύγουν από τη ζωή την ίδια χρονιά».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Είναι πολύ άβολο και πολύ βαρύ. Δεν ξέρεις από πού να πιαστείς. Δεν είχα δει τη μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη να μιλάει, την άκουγα με μία ζεστασιά στη φωνή της και αξιοπρέπεια. Ήταν σαν να μιλούσε στο παιδί της και ήθελε να δώσει κουράγιο. Με άγγιξε πραγματικά. Και επειδή η ζωή, έχει βαθιές πίκρες, χαρές, φλατ περιόδους, τα περιέχει όλα, κλείνοντας ένα θέμα, αισθάνομαι πολύ άβολα όταν μιλάμε για θανάτους νέων ανθρώπων…».

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονισμένη η Σάσα Μπάστα από τον χαμό του Νίκου Φλωρινιώτη

Η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το ποσό συγκλονισμένη ειναι από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

Αρχικά η Σάσα Μπάστα συγκλονισμένη ανέφερε ότι: «Καλημέρα. Μέρα σκέτο τι να πούμε; Είναι το καλύτερο παιδί. Τα λόγια περισσεύουν εδώ πέρα. Πραγματικά συλλυπητήρια στη μητέρα και στην αδερφή του και στους οικείους του, που ήταν τόσοι άνθρωποι που αγαπούσαν τον Νίκο. Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για αυτόν τον άνθρωπο. Μόλις το πληροφορήθηκα να πω την αλήθεια. Το έμαθα δευτερόλεπτα πριν με πάρετε εσείς. Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου που είδε μία δημοσίευση. Μιλήσαμε στη γιορτή του για πολλά, του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε».

Και πρόσθεσε η τραγουδίστρια: «Έμαθα μετά από κάποιες ημέρες ότι είχε μπει στην εντατική, αλλά θα μας ενημέρωναν αν καλυτέρευαν τα πράγματα. Ο Νίκος πραγματικά έδινε μάχη, δεν το έβαζε κάτω, ήταν μέσα στην καλή χαρά με το χαμόγελο ό,τι και να του συνέβαινε. Απλά ήταν πάρα πολύ γρήγορο όλο αυτό. Ήταν απλά πάρα πολύ επιθετικό. Δυστυχώς. Θα πάρω τηλέφωνο στην Άννα γιατί στη μάνα τώρα τι να πεις;».

Νίκος Φλωρινιώτης: Σοκαρισμένοι Μπιμπίλας και Γαρυφάλλου

Συγκλονισμένη έξω από το Λαϊκό Νοσοκομείο η Γωγώ Γαρυφάλλου, μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

«Θέλω να πάω πάνω να δω πως είναι η Αννούλα. Σας ζητάω συγγνώμη, έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να το πιστέψω. Αφήστε με να πάω για λίγο στην Άννα.». είπε στους δημοσιογράφους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, είπε «Λυπάμαι πολύ για τον χαμό του. Τον ήξερα από μικρό παιδάκι. Τον Νίκο τον αγαπούσα, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί.».

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον τέσσερις συναγωγές στο Μανχάταν έγιναν στόχοι απειλών για τοποθετήσεις βομβών χθες Σάββατο, πάντως καμιά δεν κρίθηκε σοβαρή από την αστυνομική διεύθυνση Νέας Υόρκης...

ΕΛΛΑΔΑ

Εορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τιμάται η μνήμη του. Η ημερομηνία μνήμης του, είναι κινητή, αλλά συνήθως εορτάζεται...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές για ένα ειρηνικό και δημιουργικό αύριο έστειλε στο πασχαλινό μήνυμά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία έκανε Ανάσταση στη Μητρόπολη. Εκτός των...

ΕΛΛΑΔΑ

Για ακόμη μία χρονιά δεν έλειψαν οι σοβαροί τραυματισμοί από κροτίδες και βεγγαλικά, με περιπτώσεις μάλιστα και ακρωτηριασμού ύστερα από διακομιδή στο νοσοκομείο. Παρά τους εντατικούς και εκτεταμένους...