Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: “Παραμένω στις δηλώσεις μου, δεν την έχω συναντήσει ποτέ από κοντά”

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα του καταστήματος που διατηρεί με την Αθηνά Οικονομάκου και μιλά μεταξύ άλλων για την εμπειρία της από την τηλεόραση, ενώ απαντά και για την πρόσφατη «παρεξήγησή» της με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Πέρασα μια περίοδο πρόσφατα που έλεγα μήπως με μια παρέα να κάναμε ξανά κάτι τηλεοπτικό. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, αν είναι να έρθει θα έρθει και τότε θα το συζητήσω», δηλώνει η Μαίρη Συνατσάκη.

«Τότε είχα ζοριστεί πολύ στο κομμάτι του αυθορμητισμού, όχι στο MAD. Προσπάθησαν αρκετοί να με βάλουν σε καλούπι. Το MasterChef ήταν ένα από αυτά τα project. Το είχε κάνει την πρώτη χρονιά η κυρία Μανωλίδου και δεν ήταν μάλλον έτοιμοι ψυχολογικά από την παραγωγή να προχωρήσουν σε κάτι διαφορετικό μαζί μου. Μου έλεγαν πώς θα στέκομαι και τι θα φοράω», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε για τη «διαμάχη» που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην ίδια και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή ένα παλαιότερο σχόλιό της που έφερε η παρουσιάστρια του Star στο προσκήνιο.

«Δε θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στεναχώρια της Ζήνας Κουτσελίνη και η ενόχλησή της. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης, οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές».

«Η δημόσια σφαίρα δεν είναι ο τόπος για να λυθεί το ζήτημα, έχει πάρει πολύ φως. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η «αχίλλειος πτέρνα» μου, προσπαθώ για αυτό. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του Θείου Δράματος και στις απανταχού εκκλησίες θα ψαλεί ο επιτάφιος θρήνος καθώς συμβολίζει τα συμβάντα της δίκης...