Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ εντυπωσιάζει με μπικίνι στα 58 της [Βίντεο]

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ταϊλάνδη και, όπως συνηθίζει άλλωστε, μοιράζεται υλικό με το κοινό της.

Η 58χρονη σταρ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές της ζωής της.Τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο απολαμβάνει συχνά θεραπείες σπα.

Πριν λίγες ημέρες, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram ένα βίντεο, με την ίδια στη σάουνα.

Σήμερα ωστόσο, σειρά είχε η πισίνα. Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απόλαυσε το μπάνιο της σε αυτή με ένα κόκκινο μπικίνι και φρόντισε να δείξει ένα βίντεο στο κοινό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ο αποχωρισμός είναι μία γλυκιά θλίψη, ένδοξη Τσίβα Σομ. θα επιστρέψουμε ».

Δείτε βίντεο:

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ προκαλεί με την ολόγυμνή της εμφάνιση στην πισίνα

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram όπου τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών.

Η διάσημη ηθοποιός απόλαυσε χωρίς μαγιό το μπάνιο της σε μια πισίνα και στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την την βλέπουμε να είναι ξαπλωμένη σε ένα φουσκωτό στρώμα.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ενθουσίασε τους θαυμαστές της στο Instagram ποζάροντας με σέξι διάθεση σε μια πισίνα. «Απλώς επιπλέω σε μια φέτα καρπούζι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ συγκεντρώνει 2.7 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram και στις περισσότερες αναρτήσεις της το καλλίγραμμο σώμα της κλέβει τις εντυπώσεις.

Συνήθως την βλέπουμε με σέξι μπικίνι τα οποία είναι από την συλλογή του δικού της swimwear brand «Elizabeth Hurley Beach», το οποίο δημιούργησε το 2005.

Αυτή τη φορά όμως πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram και προκάλεσε έναν μικρό σεισμό στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...