Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

O λόγος που η Μαράια Κάρεϊ έχει σοφέρ [Βίντεο]

Τον λόγο που δεν διαθέτει πια δίπλωμα οδήγησης, και επομένως δεν οδηγεί, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, η Μαράια Κάρεϊ

Συγκεκριμένα, η Μαράια Κάρεϊ που αυτή τη στιγμή είναι σε περιοδεία, την «Merry Christmas One and All Tour», ήταν καλεσμένη στο The Jennifer Hudson Show και αποκάλυψε ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης γιατί είναι εδώ και επτά χρόνια έχει λήξει.

«Αν υπήρχε ένας δρόμος που θα μπορούσα να πω, “εντάξει, αυτός είναι ένας ασφαλής δρόμος για να οδηγήσω”, θα το έκανα. Αλλά το θέμα είναι ότι είναι καλύτερα για μένα να πηγαίνω με κάποιον στο αυτοκίνητο και να μην οδηγώ εγώ, παρότι μπορώ να οδηγήσω», είπε αρχικά η 54χρονη τραγουδίστρια.

Ωστόσο η Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε ότι όταν πήγε να οδηγήσει μία φορά, είδε ότι το δίπλωμά της είχε ήδη λήξει πριν επτά χρόνια.

«Δεν έχω δίπλωμα, γιατί το άφησα να λήξει. Είχα βγάλει, και μετά έφυγα από εκεί που ζούσα και ήρθα στο Μανχάταν, που δεν θέλω να οδηγώ. Και όταν πήγα μία μέρα να οδηγήσω μου είπαν ότι το δίπλωμα μου έληξε πριν από επτά χρόνια, οπότε θα έπρεπε να ξαναδώσω εξετάσεις», συμπλήρωσε.

Παρά το εμπόδιο αυτό, δήλωσε ότι τώρα θα προσπαθήσει να βγάλει ξανά δίπλωμα.

Σημειώνεται ότι η περιοδεία της Merry Christmas One and All Tour, ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου στο Highland της Καλιφόρνια.

Μαράια Κάρεϊ: Θραύση έκανε ξανά το τραγούδι Χριστουγέννων – Το ασύλληπτο ποσό που έχει κερδίσει η τραγουδίστρια

Για άλλη μια φορά τρέλανε το διαδίκτυο η γνωστή τραγουδίστρια αφού για ακόμη μια φορά από άκρη σ’ άκρη παγκοσμίως θα ακούγεται και φέτος το τραγούδι της All i want for Christmas is you.

Πιο συγκεκριμένα το τραγούδι πρωτοκυκλοφόρησε το 1994, και θεωρείται ο ύμνος των Χριστουγέννων παγκοσμίως και όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως θα πίστευε κανείς.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως το τραγούδι μόνο για το 2022 για τα ετήσια δικαιώματα ηχογράφησης και για κάθε φορά που παιζόταν η κύρια ηχογράφηση του τραγουδιού, η Μαράια Κάρι έβαλε στην τσέπη της 1,55 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το The Economist, η διάσημη τραγουδίστρια έχει κερδίσει πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια.

Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων», η Μαράια Κάρι ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναγγέλλοντας ουσιαστικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου για την ίδια.

Δετέ την ανάρτησή της:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...