Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μάθιου Πέρι: Πώς τον αποχαιρέτησαν δημόσια «Τα Φιλαράκια» του

«Σε ευχαριστώ για 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας», έγραψε μεταξύ άλλων στο «φιλαράκι» του, Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ. Ο Ρος είπε το δημόσιο «αντίο» του, στον συμπρωταγωνιστή του στα «Φιλαράκια», μερικές εβδομάδες μετά τον θάνατό του σε ηλικία 54 ετών.

Την συγκινιτική ανάρτησή του συνοδεύει μια φωτογραφία από την σειρά, στην οποία Ρος και Τσάντλερ είναι ντυμένοι με στυλ της δεκαετίας του ’80, κατά τη διάρκεια σκηνής που έκανε flashback στα νεανικά τους χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Ντέιβιντ Σουίμερ:

«Μάττι,

Σε ευχαριστώ για 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο συγχρονισμό σου και την κωμικότητά σου. Μπορούσες να πάρεις μια απλή ατάκα και να την μετατρέψεις όπως θέλεις εσύ, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι τόσο πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που εξακολουθεί να εκπλήσσει τον κόσμο.

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος να τη μοιραστείς μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να στεναχωριέμαι ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, με τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς τριγύρω-

“Θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα σύννεφα;”» έγραψε ο Ντέιβιντ Σούιμερ, χρησιμοποιώντας το «σήμα κατατεθέν» του Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά, ο οποίος τόνιζε το ρήμα Be και κατάφερε να το μετατρέψει σε στοιχείο του χαρακτήρα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και τα καταστήματα μένουν ανοιχτά έως τις 19:00 για τις τελευταίες αγορές του Πάσχα. Τα σούπερ μάρκετ παραμένουν επίσης ανοιχτά με άλλα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ & ΓΕΣ, επισκέφθηκε νησίδες και νησιά του Αν....

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...