Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Έμαθε ότι ο άντρας της την απατούσε από το… Google Maps

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η ιστορία μιας κοπέλας, η οποία ανακάλυψε τυχαία στο Google Maps την απιστία του αγοριού της, ο οποίος μάλιστα έβγαινε κρυφά με την καλύτερη φίλη της.

Σύμφωνα με την New York Post, η Juliana Lima που κατάγεται από την Ceará της Βραζιλίας, δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο που εξιστορούσε την ιστορία της και παρέθετε σχετικές εικόνες, ως απόδειξη των ισχυρισμών της.

Έμαθε ότι ο άντρας της την απατούσε από το… Google Maps – Viral έγινε η εικόνα που αντίκρυσε

 

Με βάση όσα είπε, μια μέρα είδε ένα αυτοκίνητο της Google έξω από το σπίτι της να τραβά φωτογραφίες. Έτσι, από περιέργεια μπήκε στην υπηρεσία Street View για να δει αν φαινόταν το σπίτι της.

Τότε, είδε την πλάτη ενός άνδρα που έμοιαζε με το αγόρι της να περπατάει μαζί με μια γυναίκα. Αποφασισμένη να ερευνήσει αν πρόκειται για σύμπτωση ή κάτι άλλο, ακολούθησε τις εικόνες και είδε πως πράγματι ήταν το αγόρι της, όμως δεν ήταν μαζί της, αλλά με άλλη κοπέλα.

Ακολουθώντας λοιπόν τις εικόνες, τους είδε να κάθονται σε ένα παγκάκι, στην πλατεία που συνήθιζαν να περνούν το χρόνο τους. Εκεί, είδε μια χαρακτηριστική φωτογραφία με τα πρόσωπα να είναι καθαρά, καθώς το αγόρι είχε ξαπλώσει πάνω στα πόδια της κοπέλας και αντάλασαν φιλιά, με την γυναίκα να μην είναι άλλη από την καλύτερη της φίλη.

@julianalima.julie #chifre #traicao #googlemaps #foryou ♬ Classic classic Mozart Ainek.(898018) – Toshihiro Iwaki

 

Η επίμαχη εικόνα που αντίκρισε
«Είμαι συντετριμμένη, δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά η Juliana Lima.

«Όχι μόνο με απάτησε το αγόρι μου, αλλά με πρόδωσε και η καλύτερη φίλη που νόμιζα ότι είχα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές και έχει «πλημμυρίσει» από σχόλια συμπαράστασης, με αρκετούς χρήστες να αναφέρουν ότι η κοπέλα πρέπει να αφήσει πίσω το παρελθόν της και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Διοικητής του 306 Εργοστασίου Βάσεως Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ) Συνταγματάρχης (ΤΧ) Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο Διευθυντής και Πρόεδρος του...