Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει με την κόρη της σε νέα σέξι φωτογράφιση

Χάιντι Κλουμ: : Η 19χρονη Λένι που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στο μόντελινγκ φόρεσε ένα σετ μαύρων εσωρούχων με δαντέλα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για γνωστό brand εσωρούχων.

Το μήλο λένε πέφτει κάτω απ΄τη μηλιά! Αυτό ισχύει και με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, που εκτός ότι μοιάζει με τη μητέρα της ακολουθεί και τα χνάρια της στο μόντελινγκ.

Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει με την κόρη της σε νέα σέξι φωτογράφιση

 

View this post on Instagram

A post shared by Leni Klum Fanpage (@_leniklum)

 

Στη συνέχεια, το μοντέλο μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Η φωτογράφιση έρχεται λίγες ημέρες μετά τα επαγγελματικά ταξίδια που έκανε η Λένι Κλουμ στη Γερμανία και το Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.

 

Στο παρελθόν, η 19χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ είχε φορέσει ένα παρόμοιο σετ κι είχε φωτογραφηθεί με τη μητέρα της, πράγμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο κοινό της.

Χάιντι Κλουμ: Ο λόγος που δημοσιεύει σέξι φωτογραφίες της – «Είμαι πολύ άνετα γυμνή»

Το supermodel με καταγωγή από τη Γερμανία φαίνεται πως λατρεύει τις σέξι και τολμηρές φωτογραφίες δίνοντας στον ανδρικό πληθυσμό την χαρά να απολαύσει τα προσόντα της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

 «Είμαι πολύ άνετα γυμνή»

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο People την Πέμπτη υπάρχει ένας απλός λόγος πίσω από τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

«Είμαι πολύ άνετα γυμνή». Σε σημείο που τα παιδιά μου λένε: «Μαμά, θα έρθει ένας φίλος μου», δήλωσε η 50χρονη Χάιντι Κλουμ στο περιοδικό.

«Μόλις έρθει κάποιος, βάζω το μπλουζάκι μου», πρόσθεσε. «Αλλά αν δεν είναι κανείς εκεί, μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή. Επίσης δεν μου αρέσουν οι γραμμές μαυρίσματος επειδή φοράω τόσα πολλά και διαφορετικά ρούχα. Δεν θέλω να έχω στο σώμα μου γραμμές από το μαύρισμα. Είναι πολύ στρατηγικό».

Η κριτής του «America’s Got Talent», που φωτογραφήθηκε για το τεύχος του People StyleWatch για το φθινόπωρο 2023, είπε επίσης ότι της αρέσουν τα σέξι ρούχα όταν πρόκειται για κάποια τηλεοπτική εμφάνιση.

 «Μου αρέσει να έχω σε καλή θέα το στήθος μου»

«Όταν κάνω το AGT, τις περισσότερες φορές κάθομαι πίσω από ένα τραπέζι, οπότε φαίνομαι από τη μέση και πάνω. Έτσι, ψάχνω για κάτι που έχει ενδιαφέρον. Και συνήθως, μου αρέσει να έχω σε καλή θέα το στήθος μου» , είπε.

Επιπλέον, η 50χρονη Κλουμ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Tom Kaulitz την προτιμά «ξανθιά, με αφέλειες και με μίνι φούστες». «Είναι τόσο εύκολο να τον κρατάς ευτυχισμένο», αστειεύτηκε με νόημα.

Μεταξύ άλλων, η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε πως της είναι πολύ δύσκολο να αποχωρίζεται τα ρούχα της με αποτέλεσμα η γκαρανταρόμπα της να είναι πραγματικά πλούσια. «Μου είναι πολύ δύσκολο να πετάξω πράγματα, γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναφορέσω, και το κάνω», είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζουν τις περιοδείες και τις ομιλίες ενόψει Ευρωεκλογών και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Σε Πέλλα και Ημαθία περιοδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης. ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στα Βριλήσσια, όπου περιόδευσε σήμερα , ευχαριστώντας τον κόσμο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στον Πειραιά τόνισε, ότι «Με το Κ.Κ.Ε υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Όπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο ο 50χρονος φαίνεται να έχει στήσει καρτέρι στη γυναίκα. Αρχικά διακρίνεται να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς τα...