Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Θύελλα με τον Μπέκαμ για το πατρικό φιλί στην 12χρονη κόρη του

Ντέιβιντ Μπέκαμ : Ο 48χρονος κορυφαίος ποδοσφαιριστής ανέβασες στο Instagram του ένα απόσπασμα με την κόρη του να τον μακιγιάρει ενώ και οι δύο τραγουδούσαν το επιτυχημένο τραγούδι της Taylor Swift.

O Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του Harper και δεν το κρύβει. Ωστόσο, κατάφερε και προκάλεσε αντιδράσεις (για ακόμα μία φορά) όταν φίλησε στο στόμα την 12χρονη κόρη του, Χάρπερ, παρά το γεγονός ότι όταν το είχε ξανακάνει στο παρελθόν τον είχαν επικρίνει σφόδρα στα social media.

Ο Μπέκαμ έδωσε στην κόρη ένα στοργικό φιλί στα χείλη καθώς εκείνη του έκανε το μακιγιάζ του, για την επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι της Victoria Beckham.

Ο 48χρονος κορυφαίος ποδοσφαιριστής ανέβασες στο Instagram του ένα απόσπασμα με την κόρη του να τον μακιγιάρει ενώ και οι δύο τραγουδούσαν το επιτυχημένο τραγούδι της Taylor Swift. Όταν η διαδικασία ολοκληρώνεται η 12χρονη σκύβει προς τον πατέρα της ο οποίος της δίνει ένα φιλί στο στόμα. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Η μικρή μου makeup artist είναι καλή και έχει μια υπέροχη playlist @taylorswift… Είμαστε καθ’ οδόν, μαμά @victoriabeckham».

 

«Ωραία η σχέση πατέρα και κόρης αλλά το φιλί στο στόμα δεν μου φαίνεται σωστό. Είναι μια νεαρή κυρία τώρα και όχι βρέφος» σχολίασε ένας στο βίντεο.

Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και την «έπεσαν» στα τρολ που επέκριναν την οικογένειά του, όπως σημειώνει η New York Post: «Κάθε κορίτσι χρειάζεται έναν πατέρα σαν κι αυτόν», «αυτό είναι κάτι πολύτιμο», «λιώνω με το βίντεο, τι καταπληκτικός πατέρας και τι πρότυπο», «μην ντρέπεσαι που φιλάς την κόρη σου, η σχέση σας είναι πανέμορφη».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ροζ πούπουλα σε συναυλία μαζί με την κόρη του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περνά πολύ χρόνο με τα παιδιά του και κυρίως με την κόρη του Χάρπερ, μιας και αναρτά συχνά κοινές φωτογραφίες και βίντεο από δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Πρόσφατα, πατέρας και κόρη βρέθηκαν σε μία από τις πιο δημοφιλείς συναυλίες παγκοσμίως, αυτή του Χάρι Στάιλς. Όπως μεγάλο μέρος του κοινού του ποπ σταρ, έτσι και η οικογένεια Μπέκαμ ακολούθησε το dress code, φορώντας πούπουλα και καπέλα.

Ο Μπέκαμ μοιράστηκε με τους σχεδόν 80 εκατομμύρια ακολούθους του, ένα βίντεο με τον ίδιο και την κόρη του από τη συναυλία. Η Χάρπερ Μπέκαμ φορά στο κεφάλι της ένα ροζ καπέλο και έχει στον λαιμό της επίσης ροζ φτερωτό φουλάρι, το οποίο έχει τυλίξει και στον λαιμό του πατέρα της.

Οι δυο τους κοιτούν στην κάμερα και τραγουδούν χαμογελαστοί.

«Υπέροχη βραδιά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Δείτε το Βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...