Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η «κατάρα των 25» … κυνηγά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ο γνωστός ηθοποιός, φαίνεται να έχει προτίμηση σε γυναίκες κάτω των 25 ετών

Το “ερωτικό” ιστορικό του ηθοποιού.

Το “κλαμπ κάτω των 25” του Λεονάρντο Ντι Κάπριο καλά κρατεί. Ο χωρισμός του ηθοποιού με την Camila Morrone (Καμίλα Μορόνε), μετά από πέντε χρόνια σχέσης, και η νέα του κατάκτηση φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο τις επιλογές στις συντρόφους του, βάσει ηλικίας. Κι αυτή είναι μέχρι τα 25 χρόνια.

Η «κατάρα των 25» … κυνηγά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το ερωτικό παρελθόν του «αιώνιου» εργένη

Από τη Ζιζέλ, μέχρι και τη Μορόνε, οι επιλογές του 47χρονου ηθοποιού περιορίζονται ηλικιακά από τα 18 μέχρι και τα 25 έτη. Η βρετανική DailyMail συγκέντρωσε τις σχετικές πληροφορίες για τις προτιμήσεις του Ντι Κάπριο στις νεαρές συντρόφους.

Giselle Bündchen

Η σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη Giselle Bündchen (Ζιζέλ Μπούντχεν) ξεκίνησε το 1999, όταν το μοντέλο ήταν 18 ετών και ο ηθοποιός 25. Διήκρκησε 5 χρόνια μέχρι να χωρίσουν το 2005. Το 2015 η Ζιζέλ είχε δηλώσει στο “Access Hollywood” τα εξής: “Δεν ήταν γραφτό να είμαστε ζευγάρι, αλλά τον σέβομαι απεριόριστα και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Bar Refaeli

Μετά το τέλος της σχέσης του με τη Ζιζέλ, ο DiCaprio έγινε ζευγάρι με το μοντέλο Bar Refaeli (Μπαρ Ραφαέλι). Το μοντέλο τότε ήταν 20 ετών και η σχέση τους διήρκησε επίσης 5 χρόνια, όταν η Ραφαέιλι ήταν 25 ετών. Μετά τον χωρισμό τους διατήρησαν φιλικές σχέσεις.

Blake Lively

Στα 23 της χρόνια η Blake Lively (Μπλέικ Λάιβλι) έγινε ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 23 ετών και η σχέση τους διήρκησε ένα χρόνο.

Erin Heatherton

Στην ηλικία των 22 ετών, το 2012, το “αγγελάκι” της Victoria’s Secret, Erin Heatherton (Έριν Χίθερτον), ξεκίνησε να βγαίνει με τον DiCaprio. Η σχέση τους διήρκησε μόλις 10 μήνες και απέδωσαν τον χωρισμό τους στο δύσκολο πρόγραμμα που είχαν.

Toni Garrn

Η “εκρηκτική” Γερμανίδα, Toni Garrn (Τόνι Γκαρν), προστέθηκε στη “λίστα” του DiCaprio το 2013. Τον Μάιο του ίδιου έτους ξεκίνησαν τη σχέση τους, όταν το μοντέλο ήταν 21 ετών. Χώρισαν μετά από ένα χρόνο, το 2014, με τις φήμες να λένε ότι εκείνη τον χώρισε, γιατί εθεάθη να φεύγει από ένα κλαμπ του Μαϊάμι με 20 γυναίκες.

Kelly Rohrbach

Το 2015, όταν η ηθοποιός Kelly Rohrbach (Κέλι Ρόρμπαχ) ήταν 25 ετών, έγινε ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio. Η σχέση τους διήρκησε μισό χρόνο, κάτι που αποδεικνύει το “κλαμπ των 25” του ηθοποιού.

Nina Agdal

Ένα χρόνο διήρκησε η σχέση της Nina Agdal (Νίνα Άγκνταλ) με τον Leonardo DiCaprio, από το 2016 μέχρι το 2017. Το μοντέλο ήταν 25 ετών όταν χώρισαν.

Camila Morrone
Η τελευταία σχέση του DiCaprio ήταν αυτή με την Camila Morrone. Ύστερα από 4 χρόνια σχέσης ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο χώρισαν.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Τα «καυτά» φιλιά με 25χρονο μοντέλο σε κλαμπ στην Ίμπιζα

Αν και το πανέμορφο μοντέλο πληροί τα ηλικιακά κριτήρια του ηθοποιού κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει αν είναι μαζί

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τη Βιτόρια Τσερέτι κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού πάρτι σε κλαμπ στην Ίμπιζα της Ισπανίας, κάτι που μαρτυρά ότι είναι η νέα του σχέση.

Αν και το πανέμορφο μοντέλο πληροί τα ηλικιακά κριτήρια του 48χρονου ηθοποιού κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει αν είναι μαζί.

Σε βίντεο φαίνεται το 25χρονο μοντέλο να φιλιέται με τον 48χρονο ηθοποιού του οποίου η πλάτη είναι ακουμπισμένη στον τοίχο γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου. Ο Ντι Κάπριο ήταν ντυμένος κάσουαλ ενώ δεν έλειπε και το μαύρο χαρακτηριστικό καπέλο του μπέιζμπολ. Η Τσερέτι, από την πλευρά της, είχε τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά και φορούσε ένα τοπ με παγέτες.

 

Η κάμερα του τσάκωσε να φιλιούνται ενώ η Ιταλίδα, φαίνεται να χορεύει σαγηνευτικά πάνω του.

 

Αν δεν είχε ασχοληθεί με το μοντέλινγκ από τα 14 της μόλις χρόνια, όταν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Elite Model Look και ξεκίνησε την ανοδική της πορεία στον χώρο της μόδας, θα είχε σπουδάσει υποκριτική ή ψυχολογία.

View this post on Instagram

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Vittoria Ceretti, η νέα Ιταλίδα μούσα του μόντελινγκ 

Η Vittoria Ceretti όμως μοιάζει σαν να γεννήθηκε για να σαρώνει τις πασαρέλες με τα πανύψηλα, καλλίγραμμα πόδια της και να αιχμαλωτίζει τον φακό σε κάθε κλικ με τη φυσική, μελαχρινή γοητεία και τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τη χαρακτηρίζει μία φινέτσα, που θυμίζει σταρ μιας άλλης εποχής.

View this post on Instagram

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Ίσως, να είναι αυτή τελικά που την έκανε να ξεχωρίσει και να συγκαταλέγεται σήμερα, στα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

Μπορεί η 24χρονη να είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο αστέρι του ιταλικού μόντελινγκ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει τα στενά όρια της γενέτειράς της (κατάγεται από την Μπρέσια).

Ήδη από το 2018, η πλατφόρμα models.com τη συμπεριλαμβάνει κάθε χρόνο στη λίστα της με τα icons της βιομηχανίας της μόδας, ενώ το περιοδικό Maxim την έβαλε φέτος στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, το όνομά της φιγουράρει στην κατηγορία των ανερχόμενων μοντέλων, δίπλα σε εκείνα των Kaia Gerber, η 21χρονη κόρη της Cindy Crawford και Lila Moss, η 20χρονη κόρη της Kate Moss, μεταξύ άλλων.

View this post on Instagram

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Το portfolio της είναι γεμάτο από συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους (έχει περπατήσει σχεδόν για όλους τους οίκους), φωτογραφίσεις όπως και εξώφυλλα για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας.

Φυσικά, πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν σαρκαστικά τον χωρισμό του DiCaprio, αλλά και την… “κατάρα” των 25.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...