Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τι είπε ο Τριαντάφυλλος στην Κατερίνα Καινούργιου

Ένα τρακάρισμα είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σε instastory ανέφερε ότι είναι από το κακό το μάτι, εννοώντας τα σχόλια που υπήρξαν για τις δηλώσεις που έκανε για την Ναταλί Κάκκαβα.

Στην Super Κατερίνα όπου είχαν σχολιάσει νωρίτερα το συγκεκριμένο θέμα, επικοινώνησαν με τον τραγουδιστή και σε αρκετά σημεία οι τόνοι ανέβηκαν.

«Για ποιο λόγο όλο αυτό; Έχει γίνει ένα θέμα με την Ναταλί γιατί η ερώτηση που μου τέθηκε ήταν ότι θα έρθει και είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Ήμασταν μία παρέα το καλοκαίρι όμορφα και ωραία και δεν υπήρχε κεντρικός. Είπα όποιος θα έρθει, θα είναι καλοδεχούμενος και όποιος το παίξει σταρ, ας μην έρθει και να κάτσει σπίτι του. Ξέρετε τι μου θυμίζετε τώρα; Όπως ήταν στο Survivor 11 άτομα εναντίον μου» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Τριαντάφυλλος: «Εσείς κάνετε κουμάντο και είστε πρώτοι, πάρτε όποιον θέλετε – Δεν είμαστε παρουσιαστές»

«Τι φοβάστε; Μην σας πάρω τη δουλειά; Χαλαρώστε λίγο μας βλέπει κόσμος. Θέλετε να μην την κάνουμε εμείς την εκπομπή; Πάρτε την εσείς. Πάρτε όποιον θέλετε. Εσείς κάνετε κουμάντο και είστε πρώτοι.

Δεν είμαστε παρουσιαστές, είμαστε μία παρέα και είπα ότι όποιος θέλει να έρθει στο σπίτι μας. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου; Δεν έκανα κανένα λάθος και δεν θα βγω ένοχος. Εσύ Κατερίνα γιατί δεν παίρνεις την Ναταλί στην εκπομπή σου και μας ρίχνεις το μπαλάκι;» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος απαντώντας σε όσα λέγονταν στην εκπομπή.

Αφροδίτη Γραμμέλη για Τριαντάφυλλο: «Εμένα έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος» [βίντεο]

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τοποθετήθηκε δημόσια, στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», για τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος και την απάντηση που έδωσε για τη Ναταλί Κακκαβά.

Να σημειωθεί πως το «Καλοκαίρι Yes» έριξε.. αυλαία την Παρασκευή (8/9) και σύμφωνα με κάποιες φήμες και προετοιμάζονται για εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν στην ομάδα της εκπομπής του Open να ενταχθεί ο Αλέξης Παππάς αλλά και η Νάταλι Κακκαβά ως κεντρική παρουσιάστρια.

Για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Breakfast @ Star», τονίζοντας πως: «Το Open είναι ευχαριστημένο μαζί μας, μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κακκαβά και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live… Δεν ξέρω τίποτα ακόμα».

Όσον αφορά την άφιξη της Νάταλι Κακκαβά ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε πως: «Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Αφροδίτη Γραμμέλη: Ο Τριαντάφυλλος δεν μίλησε ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως τραγουδιστής

Μίλησε ως… υπεύθυνος καναλιού και σχεδιαστής προγράμματος. Γιατί εμένα, έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος, όσα χρόνια δουλεύω.

Το ποιος θα είναι σε μια εκπομπή –γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω- το αποφασίζει το κανάλι, ο διευθυντής προγράμματος και τα στελέχη του σταθμού.

Δεν ξέρω τι συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά αυτό το αποφασίζει μια εταιρία παραγωγής. Η Ναταλί δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια, δεν είπε ότι θα γίνει παρουσιάστρια κλπ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του Θείου Δράματος και στις απανταχού εκκλησίες θα ψαλεί ο επιτάφιος θρήνος καθώς συμβολίζει τα συμβάντα της δίκης...