Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μόνικα Μπελούτσι: Δείτε το σπίτι που αγόρασε στην Πάρο [βίντεο]

Το σκεφτόταν εδώ και χρόνια και τελικά το έκανε πράξη: Η Μόνικα Μπελούτσι «σφράγισε» την αγάπη της για την Πάρο, αγοράζοντας επιτέλους ένα σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί.

Εδώ και χρόνια, η Ιταλίδα σταρ επισκεπτόταν την Πάρο και περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών της, φιλοξενούμενη από μία Ελληνίδα φίλη της, γνωστή αστρολόγο.

Καθώς επέστρεφε συνέχεια στο νησί, υπήρχε η φήμη πως η ηθοποιός σκεφτόταν την αγορά κάποιου ακινήτου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η αγορά τελικά έγινε και αφορά ένα σπίτι «σκαμμένο» στηνπλαγιά ενός λοφίσκου, φυσικά με θέα τη θάλασσα.

Η τιμή του ακινήτου, που ουσιαστικά πρόκειται για αυτό που θα λέγαμε «βίλα», δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Το σπίτι, δημιούργημα «πολύ γνωστού αρχιτέκτονα», όπως ακούστηκε στην εκπομπή, εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό τοπίο της Πάρου, αποτελώντας μία…διακριτική παρουσία – όπως προσπαθεί να είναι και η ίδια η Μπελούτσι, η οποία γενικά διατηρεί χαμηλό προφίλ, όταν βρίσκεται στο νησί.

Με την αγορά του σπιτιού, η Ιταλίδα καλλονή φαίνεται να έκανε ένα όνειρό της πραγματικότητα, αφού αγαπά τόσο την Πάρο, όσο και την Ελλάδα εν γένει, μία χώρα που έχει γίνει το «δεύτερό της σπίτι».

Όπως είχε πει και η ίδια, πριν από λίγο καιρό: «Αγαπώ την Ελλάδα. Δε ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου… Ισως να είναι η κουλτούρα μας και η όλη σχέση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, μεταξύ Ρώμης και Αθήνας. Νομίζω ότι είμαι η “κόρη” των δυο αυτών πολιτισμών».

Το 2021, όταν είχε έρθει στην Αθήνα για να ερμηνεύσει την Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο, η σταρ είχε δηλώσει ξανά με ενθουσιασμό: «Κοίτα το φεγγάρι. Αυτό το μέρος είναι μαγικό. Αγαπώ την Αθήνα, αν και δεν την γνωρίζω πολύ καλά, αγαπώ τηn μικτή κουλτούρα, τηn μεσογειακή κουλτούρα, την οριένταλ ενέργεια, την Ακρόπολη και φυσικά γνωρίζω κάποια νησιά, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Αντίπαρο…πάω στην Πάρο πολύ συχνά. Όλα τα νησιά είναι πολύ ωραία», είχε πει – αν και, αναμφίβολα, η Πάρος είναι αυτή που κατάφερε να την κερδίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...