Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Grimes: «Κόλαφος» η πρώην του Έλον Μασκ – «Με έκανε ρεζίλι όταν γεννούσα» – Το τρίτο, κρυφό παιδί που απέκτησαν μαζί – Ελεύθερος Τύπος

Η πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ και μητέρα δύο παιδιών του, η τραγουδίστρια Grimes, είναι έξαλλη με τον μεγιστάνα, τον οποίο κατηγορεί ότι έστειλε φωτογραφίες της από την ώρα που έκανε καισαρική σε φίλους και γνωστούς τους, την ώρα που αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα τρίτο, «κρυφό» παιδί για το οποίο κανείς δε γνώριζε μέχρι πρόσφατα.

Η αποκάλυψη γίνεται χάρη στον βιογράφο του Μασκ, Γουόλτερ Άιζακσον, ο οποίος είχε μιλήσει προσωπικά με την Grimes και έμαθε για το περιστατικό αυτό που την είχε αναστατώσει.

Μάλιστα, η 32χρονη, σήμερα, Grimes, υποστηρίζει ότι ο Μασκ δεν καταλάβαινε γιατί ήταν αναστατωμένη και ενοχλημένη.

Σε ένα άλλο σημείο του βιβλίου, ωστόσο, γίνεται μία ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως πέρα από τα δύο τους γνωστά παιδιά, τον 3χρονο X Æ A-12 και την ενός έτους Exa Dark Sideræl, ο Μασκ και η Grimes έχουν αποκτήσει «κρυφά» και ένα τρίτο παιδί, τον Techno “Tau” Mechanicus.

Οι δύο διάσημοι ήταν ζευγάρι από τον Μάιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2022, οπότε και χώρισαν. Έκτοτε, έχουν κρατήσει γενικά καλές σχέσεις.

Παρόλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα, η Grimes «επιτέθηκε» μέσω Twitter στον Μασκ και μία γυναίκα με την οποία επίσης έχει αποκτήσει παιδιά, την Σιβόν Ζίλις.

Αφορμή υπήρξε μία φωτογραφία με το Μασκ, την Σιβόν και τα δύο παιδιά τους, τα δίδυμα Strider και Azure. Τη φωτογραφία είχε ανεβάσει στο Twitter ο προαναφερθείς βιογράφος του Μασκ, Γουόλτερ Άιζακσον, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Grimes, η οποία του έγραψε:

«Πες στην Σιβόν να με ξεμπλοκάρει και πες στον Έλον να με αφήσει να δω τον γιο μου, ή απαντήστε στον δικηγόρο μου. Ποτέ δεν μου επέτρεψαν να δω μια φωτογραφία αυτών των παιδιών μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι αυτή η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου».

Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον γιο της αναφερόταν η Grimes, ωστόσο μετά από λίγο πήρε πίσω τα όσα είχε πει, γράφοντας σε ένα νέο tweet:

«Μίλησα επιτέλους με την Σιβόν εκτενώς, κάτι που είχε καθυστερήσει πολύ. Δεν έφταιγε αυτή, παρακαλώ μην θυμώνετε μαζί της! Σεβόμαστε πολύ η μία την άλλη και είμαστε ενθουσιασμένες που θα γίνουμε φίλες και θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μαζί».

Η Grimes συνέχισε: «Ζητώ πραγματικά συγγνώμη που απάντησα στον Γουόλτερ έτσι. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή ήταν μία πολύ αυθόρμητη αντίδραση σε ένα πράγμα που ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Η επικοινωνία για τα δίδυμα δεν πήγε πολύ καλά στο παρελθόν, αλλά τώρα καταλαβαίνω απόλυτα τι συνέβη και συγχωρώ πλήρως την κατάσταση».

«Τόσο συχνά οι γυναίκες ερχόμαστε σε σύγκρουση μεταξύ μας. Μιλώντας με την Σιβόν, είναι πολύ προφανές ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας».

Όσο για το κρυφό τρίτο της παιδί με τον Μασκ, η Grimes σημείωσε ότι «προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι να κρατά τα μωρά μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Ίος που προβάλλεται ως ένας από τους διεθνείς προορισμούς που θα κάνουν την έκπληξη το φετινό καλοκαίρι....

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια περίοδο μεγάλων εντάσεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, η θωράκιση που προσφέρει η ευρωπαϊκή οικογένεια σε ένα κράτος-μέλος...

ΔΙΕΘΝΗ

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη σχέδιο «ρύθμισης» που θα επιτρέπει την απέλαση με ταχείες διαδικασίες προσώπων που έχουν...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα 757,02 χιλιόμετρα του φετινού ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, περιγράφηκαν διεξοδικά κατά την παρουσίαση της διοργάνωσης, στο αμφιθέατρο «Δημήτρης Παντερμαλής» του Μουσείου...