Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ποζάρει με τη σύζυγό του και τα 7 παιδιά τους

Άλεκ Μπάλντουιν: Ο ίδιος απαθανατίστηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με τη σύζυγό του, Χιλάρια Μπάλντουιν

Ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Έχει αποκτήσει μαζί με την σύζυγό του μια πολυμελή οικογένεια και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ποζάρει με τη σύζυγό του και τα 7 παιδιά τους

Ωστόσο, το να είναι όλοι μαζί σε μία φωτογραφία είναι κάπως δύσκολο αλλά ο ηθοποιός τα κατάφερε. Έτσι, προχώρησε σε μια σπάνια ανάρτηση που δείχνει σύσσωμη την οικογένειά του σε βόλτα.

Ο ίδιος απαθανατίστηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με τη σύζυγό του, Χιλάρια Μπάλντουιν και τα 7 παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, να απολαμβάνουν τη βόλτα του.

Στη φωτογραφία οι δύο γονείς ποζάρουν χαμογελαστοί πλάι στα παιδιά τους, Κάρμεν (10 ετών), Ράφαελ (8 ετών), Λεονάρντο (6 ετών), Ρομέο (5 ετών), Εντουάρντο (2 ετών), Μαρία (2 ετών) και Ιλάρια 11 μηνών.

«Συμμορίες της Νέας Υόρκης» έγραψε στην ανάρτησή του.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ολοκλήρωσε την ταινία όπου πέθανε από πυροβολισμό η φωτογράφος Χαλίνα Χάτσινς

Ο Aλεκ Μπάλντουιν αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του «Rust», ολοκληρώθηκαν

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα μαζί με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του Πάτρικ Σκοτ ΜακΝτέρμοτ. Και οι δύο έδειχναν χαρούμενοι σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

«Τελευταία μέρα στο πλατό του RUST με αυτόν τον τύπο. Ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας αξιαγάπητος νέος με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Την αγάπη μου», έγραψε ο Μπάλντουιν.

 

Από την πλευρά του ο ΜακΝτέρμοτ σχολίασε, «Σ’ αγαπώ Aλεκ», πριν δημοσιεύσει ένα συγκινητικό στιγμιότυπο που τους έδειχνε να αγκαλιάζονται στο πλατό με τη λεζάντα: «Τελευταία μέρα του Aλεκ. Θα μου λείψεις».

Το γουέστερν διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1880, στο Κάνσας με τον Μπάλντουιν να υποδύεται τον διαβόητο παράνομο Χάρλαντ Ραστ, ο οποίος σώζει τον 13χρονο εγγονό του από απαγχονισμό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, με μόλις 7 εκατ. δολάρια προϋπολογισμό η ταινία είχε χαρακτηριστεί ως «έργο πάθους» για τον Μπάλντουιν.

Σημειώνεται ότι μετά από μία παύση πολλών μηνών εξαιτίας του θανάσιμου τραυματισμού της Χαλίνα Χάτσινς τον Οκτώβριο του 2021, την απόσυρση των κατηγοριών για ανθρωποκτονία από αμέλεια του Μπάλντουιν, με αλλαγές στο σενάριο και με τη Μπιάνκα Κλάιν στη θέση της Χάτσινς ξεκίνησαν εκ νέου τα γυρίσματα σε νέα τοποθεσία στην Μοντάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...