Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της με τον Σαμ Ασγκάρι κι έκανε μια κατάθεση ψυχής στα social media απευθυνόμενη στους ακόλουθούς της.

Η σταρ της ποπ έγραψε ένα μήνυμα, το οποίο συνόδευσε με ένα από τα χορευτικά της στο σαλόνι του σπιτιού της, ύστερα από την αποκάλυψη του πρώην πλέον συζύγου της, ότι τον απάτησε με μέλος του προσωπικού της και μιας σειράς άλλων γεγονότων που έφεραν τη σχέση τους στο απροχώρητο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για το διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο» [Βίντεο]

Το μήνυμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Χεσάμ κι εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολλά για να είμαστε με κάποιον, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο, ειλικρινά! Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου από φίλους και σας ευχαριστώ!

Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε!

Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυά μου για το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν για να με φτιάξουν οι γιατροί! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια! Υποτίθεται ότι σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!

Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε» έγραψε η 41χρονη σταρ στο Instagram.

Η ανάρτηση στο Instagram

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...