Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο σέξι beach look

Λίγο πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση και την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στα ελληνικά νησιά. Αυτές τις μέρες, η όμορφη Ηλιάνα παραθερίζει στη Σίφνο και η τελευταία της ανάρτηση εντυπωσίασε τις φίλες της στο Instagram, εξαιτίας του άψογου beach look της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο εντυπωσιακό και σέξι beach look – Τρέλανε όλη την Σίφνο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το γραφικό νησί, στις οποίες τη βλέπουμε με μουσταρδί μαγιό, λευκό σορτς και πουκάμισο αλλά και μία υπέροχη κίτρινη τσάντα θαλάσσης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σίγουρα μία top fashion expert που θα δίνει τα στιλιστικά της tips στις τηλεθεάτριες του Shopping Star τη νέα σεζόν.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

 

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει topless και απολαμβάνει τα φρούτα της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς έχει συνηθίσει σε topless εμφανίσεις στο Instagram και κάθε φορά που το κάνει, βρίσκει κι έναν διαφορετικό τρόπο.

Έτσι και σήμερα, το μοντέλο ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τα φρούτα της, φορώντας μόνο… τα απαραίτητα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...