Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Παγιδευμένοι: Η «Εισαγγελέας» της σειράς ποζάρει τόπλες [Εικόνα]

Η εισαγγελέας του σίριαλ «Παγιδευμένοι», Μαριλένα Ράδου, η οποία τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να προχωρήσει σε μια έντονη αλλαγή στα μαλλιά της, βάφοντας τα ροζ, αναστάτωσε το Instagram με μία φωτογραφία.

Λίγο πριν επανέλθει η σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον δεύτερο κύκλο τους, σύσσωμοι οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην καλοκαιρινή παύση των γυρισμάτων.

Παγιδευμένοι: Η «Εισαγγελέας» κατέβηκε από την… έδρα και πόζαρε τόπλες

Η όμορφη ηθοποιός κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο της και βλέπει τις καλλιτεχνικές της μετοχές να έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Σαν λάτρης των social media, δε, η Μαριλένα Ράδου αγαπά να μοιράζεται στιγμές και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ορισμένα εξ αυτών, μάλιστα, προκαλούν… κύμα καύσωνα στο Instagram! Κάτι τέτοιο έμελλε να συμβεί και το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου όταν και η εντυπωσιακή εισαγγελέας του σίριαλ του ΑΝΤ1 θέλησε να μοιραστεί μια εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό όπου και ποζάρει με χαμόγελο, topless στον φωτογραφικό φακό.

«Αν στον κόσμο σήμερα υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε τη δυστυχία των άλλων, σε μερικά χρόνια θα είχαμε έναν παράδεισο. Μπέρτραντ Ράσελ, Βρετανός φιλόσοφος (1872-1970)».

 

View this post on Instagram

A post shared by Marilena Radou (@marilenaradou)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου την έναρξη της αποστολής των πρώτων ενημερωτικών SMS στις δικαιούχος του Εθνικού Προγράμματος...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το γεγονός ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή να συνομιλούμε με μία χώρα η οποία με την οποία διαχρονικά αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα, ζητήματα, εντάσεις πολλές...

ΕΛΛΑΔΑ

«Στο Οχυρό Ρούπελ, με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη, όπου τιμήσαμε μία από πλέον ηρωικές στιγμές στην Ιστορία της χώρας, με την επιμνημόσυνη...