Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κέιτ Μίντλετον: «Αποχωρίζεται» τον τίτλο της πριγκίπισσας

Η Κέιτ Μίντλετον έχει αποδείξει ότι μπορεί να μεταμορφώνεται από κορίτσι της διπλανής πόρτας σε πριγκίπισσα (όπως ορίζουν τα καθήκοντά της) και το αντίστροφο! Αυτή τη φορά, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι εντυπωσίασε και έδειξε μία άλλη πλευρά του εαυτού της.

Συγκεκριμένα, έδωσε το παρών στο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής Houghton Festival το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Κέιτ συναντήθηκε με λίγους και εκλεκτούς φίλους και διασκέδασε, καθώς είναι από τα αγαπημένα της events.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο αχανές κτήμα Houghton Hall, 1.000 στρεμμάτων, και φέρεται να είναι το μόνο φεστιβάλ, όπου οι DJ παίζουν ζωντανή μουσική όλο το εικοσιτετράωρο. Ξεκίνησε το 2017 και το φετινό φεστιβάλ περιλάμβανε παραστάσεις από περισσότερους από 200 καλλιτέχνες που έπαιξαν σε εκπληκτικές 13 σκηνές.

Η πριγκίπισσα και ο Γουίλιαμ έχουν αποδείξει ότι, εκτός των βασιλικών καθηκόντων, προσπαθούν να έχουν ασχολίες και δραστηριότητες που τούς αρέσουν πραγματικά.

 

Κέιτ Μίντλετον – Η διαφορετική εμφάνιση

Για το φεστιβάλ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε ένα διαφορετικό -για την ιδιότητά της- outfit. Μαύρο τζιν και top με εκτεθειμένους ώμους, sneakers και μακριά σκουλαρίκια, συνέθεσαν ένα υπέροχο look που δίνει ωραίες ιδέες στις fashionistas για χαλαρές εξόδους.

Η λεπτομέρεια, μάλιστα, που παρατήρησαν όλοι ήταν ότι η Κέιτ κρατούσε ένα ποτό στο χέρι και φαινόταν χαλαρή και ευδιάθετη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου 80.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, από...

ΕΛΛΑΔΑ

«Εγώ δεν θα έβαζα την απαράδεκτη και προσβλητική απόφαση για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας στο ζύγι των ελληνοτουρκικών σχέσεων διότι το θέμα...

ΕΛΛΑΔΑ

Στους ρυθμούς της 39ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης (Π.Α.Π.Ε.) θα ζήσει από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2024, το Ρέθυμνο Κρήτης. Πρόκειται για...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η αγοραστική κίνηση, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα ήταν αυξημένη συγκριτικά με πέρυσι και ικανοποίησε τους ανθρώπους της αγοράς στους κλάδους του...