Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Λάσπη» στην αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram αγόρασε ένα στύλο για να εξασκείται στο pole dancing.

Για να γιορτάσει, μάλιστα, την αγορά της, η τραγουδίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει συζητήσεις με την παρουσία της στα social media, έκανε και τον πρώτο χορό της τον οποίο απαθανάτισε και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της.

Προκειμένου, δε, να δικαιολογήσει τον έξαλλο – και ίσως άχαρο – χορό της εξήγησε στην ανάρτησή της ότι αυτή ήταν η πρώτη προσπάθειά της στον στύλο του pole dancing.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αγόρασα τον στύλο αυτό πριν από δύο ημέρες και χθες το βράδυ ήταν η πρώτη μου προσπάθεια σε αυτόν!!!»

Δείτε το βίντεο

 

«Λάσπη» στην αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ένας «καυτός» χορός την γκρέμισε από την κορυφή

Η τραγουδίστρια του Circus ήταν πρόθυμη να δείξει τη μαεστρία της στο κοντάρι.

Τα μακριά ξανθά μαλλιά της ήταν μπερδεμένα καθώς τα πετούσε άγρια ​​και δυναμικά ενώ στριφογύριζε και δούλευε το κοντάρι σαν επαγγελματίας.

Ο δημιουργός επιτυχίας του Womanizer έστησε αρκετούς ολόσωμους καθρέφτες πίσω από το κοντάρι για να απαθανατίσει όλη τη δράση.

Κάποια στιγμή στο βίντεο τράβηξε το έντονο ροζ κοντάρι με τα πόδια της ανοιχτά και από τις δύο πλευρές.

Το νέο βίντεο έρχεται να καλύψει την ανακοίνωση από την εταιρεία του Piece of Me, η οποία, σκέφτεται την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της από τη δρακόντεια, 13ετή θητεία της, τον Νοέμβριο του 2021.

 

Διάφορες δηλώσεις έρχονται να επισκιάσουν την αγνή εικόνα της Σπίαρς, πριν κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της

«Σημαντικά οικονομικά ποσά» φέρονται να έχουν προσφερθεί στην τραγουδίστρια του Hold Me Closer για μια συνέντευξη πριν κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της στις 24 Οκτωβρίου.

Η Oprah Winfrey, 69 ετών, φέρεται να έχει προσφέρει στην Britney την ευκαιρία να την πει την ιστορία της.

Ο θρυλικός παρουσιαστής του talk show αρχικά επικοινώνησε με την Britney το 2021, αλλά ο τραγουδιστής του I’m a Slave 4 U την απέρριψε.

Μια άλλη πηγή, ωστόσο, κατέρριψε τον ισχυρισμό της συνέντευξης.

«Η πρόταση [συνέντευξης] παραμένει περίπλοκη για την Britney, η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις μιλώντας σε αγνώστους εκτενώς για οικείες πτυχές της ζωής της», είπαν.

«Μερικές μέρες μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολες και οι συζητήσεις μπορεί να την προκαλέσουν να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα ή ακόμα και ακανόνιστα.», είπε η πηγή.

«Ωστόσο, μια συνέντευξη που θα επιτρέψει σε εκείνη και την ομάδα να έχουν τον έλεγχο είναι μια επιλογή.

«Μια κίνηση όπως αυτή, να συνεργαστεί με μια εταιρεία παραγωγής ή με κάποιον σαν την Oprah, θα ήταν το πιο δυνατό της παιχνίδι, αλλά η πραγματικότητα είναι να διαχειρίζεται την ψυχική ευεξία και την υγεία της Britney στη διαδικασία».

Πρόσθεσαν ότι ήταν τελικά η απόφαση της Britney για το αν ένιωθε «έτοιμη» ή όχι να μιλήσει για το βιβλίο της στην κάμερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...