Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σακίρα – Πικέ: Τα βρήκαν ξανά μετά από έναν χρόνο χωρισμού

Πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2022, η είδηση ότι ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα χώριζαν, μετά από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στη διεθνή σόουμπιζ.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», έλεγαν η Σακίρα και ο Πικέ, στην επίσημή τους ανακοίνωση.

Παρά την…πολιτισμένη αυτή ανακοίνωση, ήταν προφανές ότι οι μπελάδες για το ζευγάρι ήταν πολλοί και οι ίδιοι δεν ήταν συμφιλιωμένοι με την νέα πραγματικότητα. Εξάλλου, αιτία του χωρισμού τους υπήρξε, όπως όλα έδειχναν, η παράλληλη σχέση του Πικέ με την νεαρή Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία είχε απατήσει την Σακίρα ουκ ολίγες φορές.

Μετά τον χωρισμό του από την Σακίρα, ο Πικέ κυκλοφορούσε ανοιχτά με την 24χρονη, σήμερα, Κλάρα Κία, ενώ ανέβαζε φωτογραφίες μαζί της στα social media.

<img class=”alignnone wp-image-1177428 size-large” src=”data:;base64,” alt=”Πικέ Σακίρα” width=”1024″ height=”683″ data-lazy-srcset=”https://www.wpdesign.services/thehub/wp-content/uploads/2023/08/pique-1024×683-1.jpg 1024w, https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/05/pique-300×200.jpg 300w, https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/05/pique-768×512.jpg 768w, https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/05/pique-150×100.jpg 150w, https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/05/pique.jpg 1200w” data-lazy-sizes=”(max-width: 1024px) 100vw, 1024px” data-lazy-src=”https://www.wpdesign.services/thehub/wp-content/uploads/2023/08/pique-1024×683-1.jpg” />Πικέ Σακίρα

Η οργή της Κολομβιανής τραγουδίστριας ήταν μεγάλη και φρόντισε να το αποδείξει κυκλοφορώντας το…«εμπρηστικό», viral τραγούδι, όπου κατηγορούσε τον Πικέ ότι αντάλλαξε μία «Φεράρι με ένα Twingo» και ένα «Ρόλεξ με ένα Casio».

Σακίρα – Πικέ: «Δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα», λέει ο κύκλος τους

Ένα μεγάλο ζήτημα που προέκυπτε από τον χωρισμό των δύο σταρ ήταν, επίσης, η επιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 11χρονου Μίλαν και του 9χρονου Σάσα.

Για να λυθεί το θέμα, το ζευγάρι χρειάστηκε να συναντηθεί αρκετές φορές. Τελικά, μετά από μία 12ωρη διαπραγμάτευση, αποφασίστηκε ότι ο Πικέ θα μπορεί να περνάει δέκα ημέρες το μήνα με τα παιδιά του στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Σακίρα, καθώς και χρόνο διακοπών. Αυτή την στιγμή, η Σακίρα και τα παιδιά βρίσκονται, βέβαια, κάπως μακριά από τον Ζεράρ Πικέ, αφού η σταρ αποφάσισε να μετακομίσει από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Παρά τις προστριβές, ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι η Σακίρα είχε τσακωθεί ακόμη και με τα πρώην…πεθερικά της, το ζευγάρι φαίνεται πως επιτέλους γυρίζει σελίδα.

Όπως έγινε γνωστό από ισπανικά μέσα, μετά από έναν χρόνο…δράματος, η Σακίρα και ο Πικέ έχουν βρει ένα καλό πρόγραμμα σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους. «Συμμορφώνονται και οι δύο πλήρως με την συμφωνία που υπέγραψαν, δεν υπάρχει πλέον καμία συζήτηση ή πρόβλημα», αναφέρει το περιοδικό Vanitatis.

Η φράση επιβεβαιώθηκε αργότερα από τον κύκλο του Πικέ. Πηγές που μίλησαν στο Vanitatis φέρεται να είπαν: «Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα».

Επιτέλους, γαληνεύουν τα νερά για το πρώην ζευγάρι που ελπίζει να έχει πια μια πιο ήρεμη ζωή, μακριά από τους φακούς των παπαράτσι. Ήταν δύσκολο λίγο μετά τον χωρισμό τους, όταν φωτογράφοι και κάμερες γέμιζαν τους δρόμους γύρω από το σπίτι τους, ενώ και οι ίδιοι φαίνεται να είχαν άλυτα θέματα μεταξύ τους. «Αλλά αυτό έχει τελειώσει», αναφέρει το ισπανικό περιοδικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...