Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Προσέλαβε κατά λάθος…στρίπερ Barbie για το πάρτι της κόρης της

Για την απίστευτη γκάφα της μαμάς της μίλησε μία κοπέλα από τις ΗΠΑ, η οποία, όταν έκλεινε τα 5 της χρόνια, κατέληξε να τα γιορτάσει παρέα με μία…στρίπερ «Barbie» που είχε καλέσει κατά λάθος η μαμά της στο πάρτι.

Η Τζούλια Ντούγκαν, μια 32χρονη φαρμακοποιός που ζει στο Μέιν της Νέας Αγγλίας, είπε την ιστορία στους 18.000 οπαδούς της στο TikTok, «πυροδοτώντας» ξεκαρδιστικές απαντήσεις από άλλους χρήστες, που θυμήθηκαν αντίστοιχα…καταστροφικά πάρτι, στα οποία είχαν πάει και οι ίδιοι ως παιδιά.

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 200.000 likes και 750 σχόλια, η Τζούλια εξήγησε την κατάσταση ενώ ετοιμαζόταν να παρακολουθήσει την ταινία Barbie στο σινεμά.

Η 32χρονη θυμήθηκε πως, όταν έκλεινε τα πέντε της χρόνια, η μαμά της είχε αναζητήσει κάποιο άτομο για να αναλάβει την ψυχαγωγία στο πάρτι που της διοργάνωνε, κοιτώντας στην ενότητα «Διασκεδαστές» του αντίστοιχου «Χρυσού Οδηγού».

@joolia_go0lia #barbie #barbiebirthday #comeonbarbieletsgoparty #momfail #momcomedy ♬ original sound – Julia

 

Η μητέρα της Τζούλια βρήκε μία χορεύτρια με το όνομα «Barbie» και της έκανε κράτηση αμέσως, γιατί ήταν η τελευταία πινελιά για το πάρτι των ονείρων ενός κοριτσιού που μεγάλωνε στη δεκαετία του ’90.

«Η γυναίκα εμφανίζεται, και είναι στρίπερ, και εγώ την λάτρεψα με το που την είδα», είπε η Τζούλια στο βίντεο, «Έπαιζε μαζί μας. Δεν έβγαλε τα ρούχα της. Την ακολουθούσα γύρω – γύρω, ενθουσιασμένη που ήρθε η Barbie στο πάρτι γενεθλίων μου και όλοι οι γονείς που ήταν εκεί γέλασαν πολύ και πέρασαν πολύ καλά».

Η Τζούλια είπε στο TODAY.com ότι η χορεύτρια –  Barbie έφτασε στο πάρτι φορώντας ένα μπικίνι και μια φούστα από…γρασίδι, ενώ είχε «πολύ μακριά ξανθά μαλλιά».

«Θυμάμαι απλώς ότι την κρατούσα από το χέρι και περπατούσα. Είχα ξετρελαθεί», θυμάται.

Όταν η Τζούλια έφτασε στο γυμνάσιο, έμαθε επιτέλους την αλήθεια για το ποια ήταν πραγματικά η «Barbie».

@joolia_go0lia I have made my mom so stressed tryingto look for these #barbie #comeonbarbieletsgoparty #barbieparty #barbiebirthday #momfail #momcomedy ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] [Extended] – Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

 

«Πριν μετακομίσουμε», συνέχισε η Τζούλια, «η μητέρα μου και εγώ κοιτούσαμε παλιές φωτογραφίες και ξαφνικά τη ρώτησα “Εμ, να σου πω, τι είδους Barbie προσέλαβες για τα γενέθλιά μου;” και η μαμά μου είπε, “Ω, είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία”».

Από τις απαντήσεις που γράφτηκαν από μπερδεμένα άτομα κάτω από το βίντεο του TikTok, φαίνεται ότι η μητέρα της Τζούλια δεν ήταν η μόνη που έκανε μια ακατάλληλη γκάφα στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της.

Ένα άτομο έγραψε: «Νομίζω ότι αυτό μπορεί να συνέβαινε συχνά με τα ευρήματα του Χρυσού Οδηγού… οι γονείς μου βρήκαν ένα στριπτιτζάδικο και κατά λάθος μας πήγαν ως παιδιά εκεί!»

Ένα άλλο άτομο, που βίωσε κύματα νοσταλγίας, είπε: «Η μαμά μου κάποτε παρήγγειλε κατά λάθος μία συνδρομή στο κανάλι ενηλίκων Spice, αντί για μια βιντεοσκοπημένη συναυλία των Spice Girls».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Οι γονείς μου προσέλαβαν έναν κλόουν για τα γενέθλιά μου (δεκαετία 80) και εκείνος άργησε πολύ και εμφανίστηκε μεθυσμένος. Οι μεγάλοι άφησαν την παράσταση να συνεχιστεί για να μην απογοητευτούμε».

Ενώ ένας τέταρτος ανέφερε: «Η μαμά μου σέρβιρε κατά λάθος ένα κέικ με ρούμι σε ένα από τα πάρτι μου όταν ήμουν παιδί. Χαχαχα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της...

ΕΛΛΑΔΑ

Την αντίθεσή της στη θεσμοθέτηση των BONUS στο Δημόσιο, εκφράζει η ΑΔΕΔΥ και παράλληλα υπενθυμίζει τις αυριανές συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, καλώντας σε...

LIFESTYLE

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της, τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις συνεργατών της και απάντησε και στον Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος δήλωσε...