Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μέγκαν Φοξ: Πώς ξεφορτώθηκε το τατουάζ με το όνομά του πρώην

Η Μέγκαν Φοξ προέβη σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαινόταν να έχει αφαιρέσει ένα τατουάζ το οποίο είχε χτυπήσει προς τιμήν του πρώην συζύγου της.

Μέγκαν Φοξ: Το σχέδιο που κάλυψε το όνομα του Μπράιαν Όστιν Γκριν

Η φωτογραφία δείχνει τον δεξιό γοφό της Φοξ να έχει ένα σχέδιο με ένα φίδι με ένα αστέρι και ένα φεγγάρι, τυλιγμένο γύρω από λουλούδια, με τη γλώσσα του να φτάνει σε ένα τρίγωνο – καλύπτοντας αυτό που προηγουμένως ήταν φόρος τιμής στον πρώην σύζυγό της Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Πριν το περίπλοκο σχέδιο του φιδιού καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του δεξιού γοφού της, η ηθοποιός είχε χαράξει στο ίδιο σημείο τη λέξη «Μπράιαν» με μικρή, καλλιγραφική τυπογραφία.

«Μπόρεσα να κρύψω εντελώς το παλιό τατουάζ κάτω από το νέο φίδι και τα λουλούδια που ήθελε… είμαι πολύ ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες που μου έδωσε το τατουάζ και όλους τους ωραίους ανθρώπους που γνώρισα στην πορεία», έγραψε ο καλλιτέχνης δερματοστιξίας, Τζέσι Κρίντικ, στην ανάρτηση πριν ευχαριστήσει την ηθοποιό για την εμπιστοσύνη της.

Μέγκαν Φοξ: Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός αλλάζει κάποιο τατουάζ της, καθώς έχει στο παρελθόν σβήσει ή καλύψει αρκετά από τα τατουάζ της.

 

View this post on Instagram

A post shared by @jesse.tattoo

 

Να σημειωθεί πως το διαζύγιο της Μέγκαν Φοξ και του Γκριν οριστικοποιήθηκε το 2022. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για πάνω από μια δεκαετία και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...