Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ελεύθερη και ωραία η Σοφία Βεργκάρα – Χώρισε μετά από 7 χρόνια

Ελεύθερη είναι πλέον η Σοφία Βεργκάρα, καθώς, μετά από 7 χρόνια γάμου, αποφάσισε να χωρίσει με τον σύζυγό της, Τζο Μανγκανιέλλο.

Το ζευγάρι επικαλέστηκε «ασυμφωνία χαρακτήρων», ρίχοντας οριστικά τους τίτλους τέλους στην σχέση τους. Όπως ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. Ενώ στην αρχή τα πήγαιναν καλά και είχαν γοητευθεί ο ένας από τον άλλο, στην πορεία άρχισε να βγαίνει προς τα έξω το «πραγματικό τους πρόσωπο» και συνειδητοποίησαν ότι δεν ταιριάζουν και τόσο.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, που μίλησαν στην Daily Mail, ο 46χρονος Μανγκανιέλλο είναι ένα «μεγάλο παιδί», που του «αρέσει να παίζει Dungeons & Dragons, του αρέσει η πάλη, ασχολείται αποκλειστικά με βιντεοπαιχνίδια, ταινίες με υπερήρωες, κόμικς, πηγαίνει σε συναυλίες, είναι μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου. Κυνηγάει τη διασκέδαση.

 

Πάντα του αρέσει να είναι έξω και να περνάει καλά. Και μετά, όταν είναι ώρα να σοβαρευτεί και όταν έρθει η ώρα να πάει στη δουλειά, στρέφεται σε αυτό το κομμάτι του εαυτού του, αλλά είναι πάντα έτοιμος να ζήσει τη ζωή στο έπακρο και να βγει έξω και απλώς να διασκεδάσει».

 

Αυτά τα χαρακτηριστικά είχαν τραβήξει το ενδιαφέρον της Βεργκάρα στην αρχή. Η ίδια, όμως, είναι το «ακριβώς αντίθετο» από τον πρώην άντρα της, σε ό,τι αφορά το πώς περνά τον ελεύθερό της χρόνο. Σύμφωνα με τις πηγές, την 51χρονη «απασχολούν περισσότερο τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, τα ταξίδια, τα πλούσια δείπνα, το να είναι διασημότητα και όλα αυτά». Όταν με τον καιρό άρχισε να γίνεται σαφές ότι η Βεργκάρα και ο Μανγκανιέλλο είχαν άλλα γούστα και προτεραιότητες, εκείνοι…ξενέρωσαν και «απλά άρχισαν να εκνευρίζονται ο ένας με τον άλλον, επιλέγοντας τη δουλειά από το να κάνουν παρέα».

«Περνούσαν χρόνο χωριστά και επικεντρώνονταν στον εαυτό τους, την καριέρα τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», ισχυρίστηκαν οι πηγές.

 

Σημειώνεται ότι οι φήμες περί κρίσης στο ζευγάρι είχαν αρχίσει να διαδίδονται πολύ πρόσφατα καθώς, στις 10 Ιουλίου που είχε γενέθλια η Σοφία Βεργκάρα, ο Μανγκανιέλλο της είχε ευχηθεί μέσω των social media με έναν τρόπο που πολλοί βρήκαν αρκετά…ψυχρό. Ο ηθοποιός είχε γράψει ένα λιτό: «Χαρούμενα γενέθλια, Σοφία!», προκαλώντας υποψίες στους 2,7 εκατομμύρια ακολούθους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τιμάται η μνήμη του. Η ημερομηνία μνήμης του, είναι κινητή, αλλά συνήθως εορτάζεται...

ΔΙΕΘΝΗ

Η αστυνομία του Λος Άντζελες απομάκρυνε χθες Κυριακή έναν φιλοπαλαιστινιακό καταυλισμό που είχε στηθεί στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (University of South California, USC)...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο καλά νέα για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας καταφθάνουν τις τελευταίες μέρες σε Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη. Το πρώτο αφορά τον ρυθμό ανάπτυξης της ευρωζώνης το δεύτερο τρίμηνο εφέτος ο οποίος,...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Στο θέμα της γρίπης των πτηνών, αλλά και στον κορονοϊό, τα εμβόλια, τις παρενέργειες και στο κατά πόσο όλα αυτά αποτελούν απειλές για τους...