LIFESTYLE

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ θα ζει πάντα στη σκιά της Κέιτ Μίντλετον

Ο Ξένος Τύπος αρέσκεται στο να συγκρίνει το στυλ και το lifestyle της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον. Όμως, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φροντίζει συνεχώς να αποδεικνύει την υπεροχή της!

Γεννημένη πριγκίπισσα, στις συνήθειες και στον τρόπο ομιλίας, η αλήθεια είναι ότι η Κέιτ Μίντλετον ποτέ δεν έχει μιλήσει δημόσια για όσα έχουν γίνει στα βασιλικά ανάκτορα. Φροντίζει να κρατά την πολυπόθητη εχεμύθεια που ορίζει η θέση της.

Επίσης, η Κέιτ είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και μόνο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις, η Σάρλοτ, είναι για εκείνη προτεραιότητα, δίνοντας το δικό της παράδειγμα στις γυναίκες που την ακολουθούν πιστά.

Ένα ακόμη σημείο υπεροχής είναι το στυλ. Η Κέιτ, σε κάθε της εμφάνιση, τραβά τα βλέμματα και δείχνει ότι η κομψότητα είναι συνώνυμο του ονόματός της.

Κέιτ Μίντλετον – Η πρόσφατη εμφάνιση που αποθεώνεται

Το πρωί της Παρασκευής, η Κέιτ με την οικογένεια έδωσαν το παρών σε βασιλικό αεροπορικό σόου. Η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με casual look. Συγκεκριμένα, επέλεξε παντελόνι σε navy blue με μπλέιζερ και μπαλαρίνες. Άνετη και λαμπερή, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Τζορτζ, στην ίδια εμφάνιση, φόρεσε ένα μπλε τοπ πόλο με χακί παντελόνι και μπότες, ενώ η Σάρλοτ ένα ριγέ φόρεμαμε λευκή ζακέτα. Εν τω μεταξύ, ο Λούις φόρεσε πουκάμισο και σορτς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στα Βριλήσσια, όπου περιόδευσε σήμερα , ευχαριστώντας τον κόσμο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στον Πειραιά τόνισε, ότι «Με το Κ.Κ.Ε υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί...

ΔΙΕΘΝΗ

Μια ετοιμοθάνατη γυναίκα δεν υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος με μόσχευμα που της προσέφερε ο ίδιος της ο σύντροφος, επειδή συνέχιζε να πίνει ενώ βρισκόταν...

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς,...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version