Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ θα ζει πάντα στη σκιά της Κέιτ Μίντλετον

Ο Ξένος Τύπος αρέσκεται στο να συγκρίνει το στυλ και το lifestyle της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον. Όμως, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φροντίζει συνεχώς να αποδεικνύει την υπεροχή της!

Γεννημένη πριγκίπισσα, στις συνήθειες και στον τρόπο ομιλίας, η αλήθεια είναι ότι η Κέιτ Μίντλετον ποτέ δεν έχει μιλήσει δημόσια για όσα έχουν γίνει στα βασιλικά ανάκτορα. Φροντίζει να κρατά την πολυπόθητη εχεμύθεια που ορίζει η θέση της.

Επίσης, η Κέιτ είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και μόνο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις, η Σάρλοτ, είναι για εκείνη προτεραιότητα, δίνοντας το δικό της παράδειγμα στις γυναίκες που την ακολουθούν πιστά.

Ένα ακόμη σημείο υπεροχής είναι το στυλ. Η Κέιτ, σε κάθε της εμφάνιση, τραβά τα βλέμματα και δείχνει ότι η κομψότητα είναι συνώνυμο του ονόματός της.

Κέιτ Μίντλετον – Η πρόσφατη εμφάνιση που αποθεώνεται

Το πρωί της Παρασκευής, η Κέιτ με την οικογένεια έδωσαν το παρών σε βασιλικό αεροπορικό σόου. Η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με casual look. Συγκεκριμένα, επέλεξε παντελόνι σε navy blue με μπλέιζερ και μπαλαρίνες. Άνετη και λαμπερή, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Τζορτζ, στην ίδια εμφάνιση, φόρεσε ένα μπλε τοπ πόλο με χακί παντελόνι και μπότες, ενώ η Σάρλοτ ένα ριγέ φόρεμαμε λευκή ζακέτα. Εν τω μεταξύ, ο Λούις φόρεσε πουκάμισο και σορτς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου 80.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, από...

ΕΛΛΑΔΑ

«Εγώ δεν θα έβαζα την απαράδεκτη και προσβλητική απόφαση για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας στο ζύγι των ελληνοτουρκικών σχέσεων διότι το θέμα...

ΕΛΛΑΔΑ

Στους ρυθμούς της 39ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης (Π.Α.Π.Ε.) θα ζήσει από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2024, το Ρέθυμνο Κρήτης. Πρόκειται για...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η αγοραστική κίνηση, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα ήταν αυξημένη συγκριτικά με πέρυσι και ικανοποίησε τους ανθρώπους της αγοράς στους κλάδους του...