Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ναόμι Κάμπελ: Υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί της – «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα»

Tην απόλυτη ευτυχία βιώνει το κορυφαίο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ αφού πριν από λίγες ημέρες υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί της. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί μ΄ ένα στιγμιότυπo του νεογέννητου, στο οποίο φαίνεται να το έχει στην αγκαλιά της, ενώ η δίχρονη κόρη της πλησιάζει και του κρατάει κι εκείνη το χέρι του.

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και περιβάλλεσαι με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό-ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου!», έγραψε η Κάμπελ στη λεζάντα προσθέτοντας. «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Germany’s Chancellor Olaf Scholz arrives for an EU summit at the European Council building in Brussels, Thursday, June 29, 2023. European leaders meet for a two-day summit to discuss Ukraine, migration and the economy. (AP Photo/Virginia Mayo)

Aμέσως μετά, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε αμέτρητες ευχές από διάσημους φίλους της μεταξύ αυτών η σχεδιάστρια Ντονατέλα Βερσάτσε, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail το μωρό γεννήθηκε το περασμένο Σάββατο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους της να είναι στο πλάι της. «Η Ναόμι είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Αυτό είναι που ήθελε πάντα. Είναι πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε μία πηγή.

Σημειώνεται ότι τον Μάιο του 2021 η Κάμπελ, στα 51 της χρόνια, εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας τον ερχομό της κόρης της λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Μιλώντας στην βρετανική Vogue στη συνέχεια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν υιοθετήθηκε…είναι δικό μου παιδί», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

LIFESTYLE

“Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι” εξηγεί η Μαρίνα Σάττι. Στον...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Διοικητής του 306 Εργοστασίου Βάσεως Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ) Συνταγματάρχης (ΤΧ) Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο Διευθυντής και Πρόεδρος του...