Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γνωστή ηθοποιός, βγάζει πάνω από 2 εκατ. στο OnlyFans [Εικόνες]

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς είναι μία από τις celebrities, που έχουν στραφεί προς το OnlyFans και βγάζουν μία περιουσία από την πλατφόρμα.

Η ηθοποιός μπήκε πριν λίγους μήνες στη διάσημη πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, στηρίζοντας τη 18χρονη κόρη της, που διατηρούσε ήδη λογαριασμό εκεί.

Η ίδια δεν φαίνεται να υπολογίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα και έχει δηλώσει πως τα πάει περίφημα, ενώ έχει καταφέρει να βγάλει ένα επιπλέον εισόδημα.

 

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς, γνωστή από τους κινηματογραφικούς τίτλους «Wild Things» και «The World Is Not Enough» άνοιξε το προφίλ της τον τελευταίο χρόνο και μετρά 100.000 φανατικούς θαυμαστές ενώ βγάζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα.

«Δείχνω το στήθος και…»
Σε πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε η Richards στο SiriusXM, υπερασπίστηκε την απόφασή της να βιοποριστεί με όποιον τρόπο θέλει και τόνισε πως δεν δέχεται υποδείξεις για το πώς θα βγάλει χρήματα.

«Δείχνω το στήθος και τον κόλπο μου και μπορείτε ήδη να το βρείτε εκεί έξω αν το γκουγκλάρετε. Μερικές φορές, πρέπει να το πας λίγο παραπέρα, ακόμα κι αν είναι μόνο για φορά», είπε χαρακτηριστικά για το περιεχόμενο που ανεβάζει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σύζυγό της: «Ο Aaron ευθύνεται για ένα μεγάλο μέρος του περιεχόμενου που ανεβάζω. Ξέρει τι αρέσει στους άνδρες. Του δείχνω πράγματα και τον ρωτάω τι πιστεύει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...